Hier ben je:

Olympische Spelen

Olympische Spelen

De Olympische Spelen bij Olivier Events staan garant voor een grappige strijd en eeuwige eer. Slimheid, snelheid en behendigheid komen samen voor de grote dag. Uitje met humor en actie.

Informatie over dit uitje

17,- per persoon (vanaf 17 personen)
289,- per groep (tot en met 16 personen)
Tijdsduur: 90 minuten

 

Bijzonderheden
locatie: bij onze locaties of op je eigen locatie (beide mogelijk)

Meer informatie over Olympische Spelen

Het olympisch vuur brandt, de vlaggen zijn gehesen: dit is de start van de Olympische Spelen! Maar dan wel in de leuke en laagdrempelige variant van uitjesbedrijf Olivier Events. De doelen en de prestaties zijn leuk, daarnaast gaat het vooral om gezelligheid en teambuilding. Dit groepsuitje bestaat uit verschillende spellen die min of meer iets met de Olympische Spelen te makken hebben. Het is tijd voor een ludieke teamstrijd.

 

Diverse spelonderdelen

De Olympische Spelen zijn populair bij groepen die van dynamiek en variatie houden. Dankzij de diverse spelonderdelen is er voldoende afwisseling en komt elke vaardigheid van pas. Mogelijke onderdelen zijn speerwerpen, sumoworstelen en kogelstoten. Andere voorbeelden zijn De Drankvatrace, De Sloopkogel en Blindvoetbal, aangevuld door Slingereiland en baksteentillen. Ook boogschieten vormt een onderdeel van het programma.

 

Olympische spelen: bijzondere locatie

Deze activiteit bieden we aan bij Partycentrum Strandheem, een prachtige locatie bij het water. Het voordeel van Strandheem is de centrale ligging in Noord-Nederland. Daarmee is de activiteit voor vrijwel alle Noorderlingen uitstekend bereikbaar. Dit uitje kan ook op je eigen locatie gespeeld worden mits er een groot grasveld (plm. een kwart voetbalveld) beschikbaar is. Olivier Events beschikt over een eigen vrachtwagen waarmee alle activiteiten mobiel zijn. Ter plaatse wordt de groep verdeeld in teams en subgroepen. Een professionele entertainer van Olivier Events verzorgt desgewenst een teamindeling en een doordraaischema.

 

A-merk Olivier Events

Sinds 2011 is Olivier Events een bekend begrip in Noord-Nederland en ver daarbuiten. Door de jaren heen is het uitjesbedrijf uitgegroeid tot een volwaardig A-merk in groepsactiviteiten. Daarmee is het werkgebied uitgebreid tot een groot deel van Nederland. Dit uitjesbedrijf heeft een hoofdkantoor in Groningen (Tolbert) maar ook een vestiging in Noord-Brabant (Breda).  Het aanbod is populair en daarom raden we aan om zo vroeg mogelijk de gewenste uitjes te reserveren. De Olympische Spelen boek je via het onderstaande formulier.