Hier ben je:

Archery Tag

Archery Tag

Archery Tag bij Olivier Events is de populaire variant van paintball, alleen dan zonder blauwe plekken en met nog meer uitdaging. Ditmaal schiet je met pijl en boog op elkaar.

Informatie over dit uitje

17,- per persoon (vanaf 17 personen)
289,- per groep (tot en met 16 personen)
Tijdsduur: 90 minuten

 

Bijzonderheden
locatie: onze locaties of je eigen locatie (allebei mogelijk)

Meer informatie over Archery Tag

Boogschieten op elkaar, dat klinkt best link. Dat valt gelukkig mee. De pijlen zijn uitgerust met ‘foam-tops’. Je zult altijd wel iets voelen, maar deze bolle uiteinden houden de ‘schade’ meer dan beperkt. Plezier en actie staan voorop. En actie is er zeker bij Archery Tag. Je pijlen raken namelijk vanzelf een keer op en dan zul je toch echt tevoorschijn moeten komen. Vanaf dat moment ben je de ultieme prooi voor anderen.

 

Speciaal masker

Net als bij paintball krijg je bij Archery Tag een speciaal masker op. Zo heb je niets te vrezen. Tegelijkertijd voedt het masker je heldengevoel. Kruip in de huid van de mannen en vrouwen uit de grote films en series, zoals Hawkeye (The Avengers), Green Arrow of The Mockingjay (The Hunger Games). Laten we vooral Robin Hood niet vergeten. Stuk voor stuk helden met de pijl en boog. Nu is het jouw beurt. Dat masker staat je goed!

 

Neem elkaar onder vuur

Na wat oefeningen met de pijl en boog kan het spel beginnen. Hier en daar staan obstakels. Stel jezelf tactisch op, zoek de vijand en sla toe wanneer het kan. Pak de pijlen die op de grond liggen waardoor je jezelf van nieuwe ‘munitie’ voorrziet. Neem elkaar onder vuur, terwijl er tussendoor verschillende uitdagingen op het programma staan. Je speelt namelijk verschillende spelvarianten zoals Capture the Flag, Last Man Standing en Shoot’m All. Tot slot kun je de eventuele vrijgezel nog even aanpakken met z’n allen.

 

Archery Tag: Een leuk groepsuitje

Archery Tag van Olivier Events is bij uitstek een leuk groepsuitje. Jullie worden ingedeeld in teams en gaan de strijd aan met elkaar. Niet iedereen zal direct even handig zijn met pijl en boog daarom gaan we eerst nog even oefenen. Dat levert ongetwijfeld hilarische situaties op. Sowieso wordt het een dag om niet snel te vergeten. Je krijgt immers niet elke dag de kans om je vriend(in), collega of familielid aan te vallen met een pijl en boog. Genieten!