Hier ben je:

Highland Games

Highland Games

Deze activiteit is een historische parel onder de uitjes. De Highland Games zijn namelijk al 1.000 jaar(!) een groot succes bij groepen. Een aanrader voor de familiedag of het bedrijfsuitje.

Informatie over dit uitje

17,- per persoon (vanaf 17 personen)
289,- per groep (tot en met 16 personen)
Tijdsduur: 90 minuten

 

Bijzonderheden
locatie: bij onze locaties of op je eigen locatie (beide mogelijk). 

Meer informatie over Highland Games

Heel vroeger hadden mensen misschien wel andere zaken aan hun hoofd dan groepsvermaak. Toch waren er ook toen periodes waarin groepen elkaar opzochten voor leuke spellen. De Highland Games bijvoorbeeld. Deze spelonderdelen komen uit een ver verleden, gebaseerd op de Schotse tradities. Vergeet de digitale en virtuele realiteiten van vandaag en vlieg langs de activiteiten van afgelopen decennia, eeuwen en millennia. Dit uitje wordt veel geboekt door organisatoren van vrijgezellenfeestjes en familiedagen maar is ook heel geschikt voor een actief bedrijfsuitje. Op elke locatie met een groot grasveld (minimaal kwart voetbalveld) kan dit uitje gespeeld worden.

 

Kilt en krachten

Aangezien Schotse games de inspiratiebron vormen, gaan jullie gekleed in een traditionele kilt. Eenmaal voorzien van deze passende kledij, is het tijd voor de strijd met jullie opponenten. De andere clan. Welke clan heeft uiteindelijk de tofste tactiek en de slimste spierkracht? Dit groepsuitje of vrijgezellenfeest onthult jullie verborgen talenten en krachten. Eer, sfeer en gezelligheid staan voorop. Meld je op het strijdtoneel, we gaan los. Serieuze competitie maar ook met een kleine knipoog.

 

Highland Games: verschillende spelonderdelen

Zet je schrap voor stenen tillen (Lifting Bricks), drankvatrollen (Roll the Barrel) en paalwerpen (Caber Toss). Doe tussendoor je best bij hamerslingeren (Throwing the Hammer), kilthangen (Weight your Weight) en paalvechten (Pole Wrestling). Uiteraard komen ook touwtrekken (Tug of War), schoofwerpen (Sheaf Toss) en steenwerpen (Putting the Ball) aan bod. Spectaculaire spellen van de Schotten, verzameld in één uitje.

 

Aanvraag bij Olivier Events

Vul het onderstaande aanvraagformulier in om een voorstel te ontvangen voor deze activiteit. Olivier Events bestaat sinds 2011 en is hét uitjesbedrijf in Noord-Nederland. Inmiddels heeft het team van enthousiaste entertainers al duizenden themafeesten en activiteiten georganiseerd en gefaciliteerd. Olivier Events pakt uit met uitjes. Kortom, van Highland Games tot Ik Hou Van Holland of Het Moorddiner, met Olivier beleef je een topdag.