Hier ben je:

Kickbike Puzzeltocht

Kickbike Puzzeltocht

Verken de omgeving op vrolijke wijze met de Kickbike Puzzeltocht. Aanrader! Al een paar decennia populair als groepsuitje. Met de geoptimaliseerde versie (generatie vier) step je comfortabel over de (verharde) paadjes.

Informatie over dit uitje

21,- per persoon (vanaf 12 personen)
252,- per groep (tot en met 11 personen)
Tijdsduur: circa 2 uur

 

Bijzonderheden
locatie: er is een vaste route bij Partycentrum Old Dutch (De Westereen) of je eigen locatie (allebei mogelijk)

Meer informatie over Kickbike Puzzeltocht

De Kickbike is zowel geschikt voor recreatieve als sportieve doeleinden. Maak er een relaxed dagje van en bekijk de schoonheid van de regio. De hybride banden zijn van hoge kwaliteit. Stap op de step en zet je beste beentje voor. Voor groepen vanaf vijftien personen geldt er een voordeeltarief van 16,- per persoon. Het is leuk om samen de Kickbike Puzzeltocht te doen maar je kunt ook in kleinere groepen starten en zo tegen elkaar strijden. Lekker actief en toch gezellig.

 

Puzzeltocht inbegrepen

Olivier Events zou Olivier Events niet zijn zonder vermakelijke toevoegingen. Onze allesomvattende slogan luidt immers ‘pakt uit met uitjes’. Dat doen we ook rond het Kickbikeverhuur. Zo krijgen jullie een routekaart met verschillende opdrachten. De route zelf is ook een puzzel, door middel van foto’s wordt Doe je best en vink alle ‘hotspots’ af onderweg. Dankzij de puzzeltocht vinden jullie de juiste route. Veel plezier en succes op de step!

 

Kickbike Puzzeltocht: vrijwel elk seizoen

De Kickbike Puzzeltocht wordt vrijwel elk seizoen geboekt. In het voorjaar bloeit de natuur op, in het najaar domineren de prachtige herfstkleuren. Soms maakt de zon ook in oktober nog een goede comeback. Daarom is alleen de winter uitgesloten van de kickbikeverhuur. Voor de rest kun je elk seizoen bij ons terecht. Vraag de step aan via het onderstaande formulier. We reageren zo snel mogelijk op je aanvraag.

 

Step en meerdere uitjes

Het is mogelijk om de Kickbike Puzzeltocht te combineren met meerdere uitjes. Uitjesbedrijf Olivier Events biedt tientallen activiteiten aan voor vrijgezellenfeestjes, familiefeesten en bedrijfsuitjes. Daarnaast ontvangen we veel vriendengroepen en sportverenigingen. Dit soort groepen kiezen bijvoorbeeld voor De Alleskunner, Ik Hou van Holland en Sterrenslag. Verder zijn de Family Games, het Teambuilding Tournament en The Beach Games geliefde uitjes. Tot slot behoren Archery Tag (boogschieten op elkaar) en Bubbelvoetbal tot de toppers onder de groepsactiviteiten.