Hier ben je:

Bubbelvoetbal

Bubbelvoetbal

Bubbelvoetbal: een actief en hilarisch uitje. Elke speler zit met het bovenlichaam in een grote plastic bal. De bal is uitstekend als stootkussen te gebruiken. Knal iemand omver en scoor.

Informatie over dit uitje

17,- per persoon (vanaf 17 personen)
289,- per groep (tot en met 16 personen)
Tijdsduur: 90 minuten

 

Bijzonderheden
locatie: overal waar het gras of zand goed is en geen obstakels heeft

Meer informatie over Bubbelvoetbal

Eén ding is zeker. Voor deze activiteit heb je ballen nodig. Elke bal is met lucht gevuld. Bubbelvoetbal is bij uitstek geschikt voor een vrijgezellenfeest, familiefeest of teamuitje. De slappe lach slaat zomaar toe wanneer de bubbelspelers in duel gaan. Neem een aanloop en geef een flinke schouderduw, je tegenspeler vliegt een paar meter weg. Probeer dan zelf ook maar eens fatsoenlijk overeind te blijven. Dat is nog best een uitdaging! Bij een activiteit als bubbelvoetbal weet je zeker dat je in beweging komt en dat er volop plezier is.

 

5 tegen 5 of 9 tegen 9 en toernooivorm mogelijk

Doorgaans staan er bij bubbelvoetbal 10 of 18 spelers in het veld, 5 tegen 5 of 9 tegen 9. Uiteraard hangt de exacte verdeling ook wat van de groepsgrootte af. Bij grotere groepen is een toernooivorm mogelijk, met meerdere velden. Bubbelvoetbal is een fysieke activiteit, waarbij de plastic bal bescherming biedt als stootkussen. Voor toeschouwers leidt de sport tot een lachwekkend tafereel. Bovendien met foto’s of filmpjes van bubbelvoetbal blijf je nagenieten. Zo’n wedstrijd heb je nog nooit meegemaakt.

 

Combinatie met gerelateerde uitjes

Tip: maak er een speciale dag van door meerdere (gerelateerde) uitjes te combineren. Wat dacht je van Levend Tafelvoetbal bijvoorbeeld? Dit keer ben je ‘gebonden’ aan de ‘tafel’. Bijzonder leuk om dit soort gekke varianten van voetbal eens uit te proberen. De voetbalquiz Koning Voetbal zorgt voor nog meer afwisseling. Zo heb je zomaar een ludiek programma te pakken met flink wat humor en beleving. Op aanvraag maken we graag een speciaal programma voor jullie gezelschap waarbij je bijvoorbeeld de verschillende ‘voetbaluitjes’ combineert in een korter tijdsbestek.

 

Bubbelvoetbal door Olivier Events

Dit uitje wordt georganiseerd en gefaciliteerd door Olivier Events. Dit uitjesbedrijf heeft veel ervaring met vrijgezellenfeesten, familiefeesten en andere soorten groepsuitjes. Bedrijven en overheidsinstanties maken eveneens graag gebruik van onze diensten. Bekijk daarnaast alle uitjes voor een volledige indruk van de mogelijkheden bij Olivier Events.