Hier ben je:

Uitjes en evenementen op maat

Uitjes en evenementen op maat

Van een compleet programma tot feestverhuur, presentaties of introductiedagen: Olivier Events verzorgt alles rondom uitjes en evenementen. Ook hebben we veel ervaring op het gebied van decoratie, teambuilding en schoolreisjes.

Informatie over dit uitje

Prijs: afhankelijk van samenstelling programma
Tijdsduur: afhankelijk van samenstelling programma

 

Bijzonderheden
kinderkorting: afhankelijk van samenstelling programma

Meer informatie over Uitjes en evenementen op maat

Olivier Events organiseert de gehele dag en ontzorgt met volledige programma’s want wij verzorgen jullie uitjes en evenementen op maat. We verzorgen en plannen complete uitjes, met eten/drinken, vervoer en artiesten. Voorbeeld vrijgezellenfeest: ontvangst in Strandheem, gevolgd door de Highland Games en een lunch. Met de limousine naar De Postwagen, gevolgd door het Militaire Dienstplichtspel en de Toffe Tafelgrill. Daarna met de limousine naar Café Olivier voor een bierarrangement en tot slot stappen in Groningen.

 

Feestverhuur en decoratie

Schakel Olivier Events in voor Feestverhuur. Huur een stormbaan van 14 meter, het luchtkussen ‘Circus’ of een complete zeskamp. Of kies voor rodeostier ‘Bully’, inclusief automatische tijdsmeting, begeleiding en presentatie. Mep de Mol en Levend Tafelvoetbal behoren ook tot de opties. Wij komen materialen altijd op- en afbouwen en hierin zijn we uniek. Verder kunnen we (thema)feesten en dergelijke decoreren, begeleiden en presenteren. Wij verzorgen drankjes op locatie, bijvoorbeeld met pullen bier tijdens het themafeest Oktoberfest.

 

Uitjes en evenementen op maat: presentatie

Onze entertainers zijn oprechte vakmensen met empathie, improvisatievermogen en passie voor vermaak want elke entertainer is ervaren, barst van het enthousiasme en kan tegelijkertijd doseren. Onze mensen zijn uitstekend geschikt voor de presentatie van openingen en evenementen. Presenteren zit in ons bloed en dat doen we dan ook goed. Kortom, neem contact op om de mogelijkheden te bespreken rond de presentatie van evenementen.

 

Teambuilding, schoolreisjes en introductiedagen

Olivier Events pakt uit met uitjes én teambuildingsdagen. Qua teambuilding kun je denken aan een gevarieerd activiteitenprogramma in combinatie met bijvoorbeeld cursussen en/of trainingen. Daarnaast blinken we uit in schoolreisjes en introductiedagen, onder andere met het Keuzeprogramma voor Scholen (eventueel met overnachting, schoolkamp). Of het nou gaat om teambuilding, schoolreisjes of introductiedagen: wij verzorgen de organisatie van complete arrangementen.

 

PS
Voorbeeld teamuitje:

  • Voorbeeld teamuitje:
  • Ontvangst bij Café Olivier (Groningen)
  • Spelshow Ik Hou Van Holland
  • Lunch
  • Met de trein naar Zwaagwesteinde
  • Treindropping
  • Buffetrestaurant (Hollands Wokken)
  • Met de trein terug naar Groningen