Hier ben je:

Koning Voetbal

Koning Voetbal

Speciaal voor vrouwen en mannen die goed zijn met ballen is er Koning Voetbal. Dé vrolijke voetbalquiz van Nederland die antwoord geeft op die allesbepalende vraag: wie is Koning Voetbal?

Informatie over dit uitje

17,- per persoon (vanaf 17 personen)
289,- per groep (tot en met 16 personen)
Tijdsduur: 90 minuten

 

Bijzonderheden
kinderen 5 t/m 12 jaar: 9,- per persoon
kinderen tot 12 jaar: gratis
locatie: onze locaties of je eigen locatie (allebei mogelijk)

Meer informatie over Koning Voetbal

Koning Voetbal is bij uitstek geschikt als uitje voor vrienden, (voetbal)families en collega’s. Deze spelshow heeft een heel dynamisch karakter, mede door de vlotte presentatie van de entertainer. Koning Voetbal is te boeken bij onze locaties. Je kunt de spelshow ook op je eigen locatie spelen. Een aanrader voor groepen en verenigingen. Tip: boek deze activiteit als invulling en aanvulling voor de jaarlijkse ledenavond. Dat wordt leuk!

 

Werkwijze Koning Voetbal

We spelen dit spel in verschillende teams. De teams zijn uiteraard gemakkelijk herkenbaar door de shirts die ze dragen. Een enthousiaste presentator van Olivier Events stelt de vragen en geeft de opdrachten. Er zijn leuke en spannende spelrondes. Voorbeelden: Het Elftal; 1 Minuut; Snelle Ronde; Panda; Wie Is Me; De Stemband, Zit ie of zit ie niet én Wasmachine Schieten. Bovendien serveren we hilarische fragmenten en leuke anekdotes.

 

Uitjes en arrangementen op maat

Naast Koning Voetbal zijn er allerlei andere uitjes te boeken. Zo is het mogelijk een gevarieerd programma samen te stellen voor de hele dag of avond. Verder bieden we uitjes en evenementen op maat. We hebben ervaring met feestverhuur, presentaties en introductiedagen. Mogelijke voetbalattracties zijn Penalty Schieten met snelheidsmeter, Shoot Out, Stropdas Schieten en de Opblaasbare Pannakooi. Ook verzorgen we met veel plezier decoratie, teambuilding en schoolreisjes. Kijk voor meer informatie over dit onderwerp bij Uitjes en arrangementen op maat.

 

Over Olivier Events

Koning Voetbal wordt vaak gecombineerd met een ander voetbaluitje zoals Levend Tafelvoetbal of Bubbelvoetbal. Desgewenst maken we er een compleet dagprogramma van waarbij ook een diner bij één van onze locaties mogelijk is. Olivier Events pakt uit met uitjes sinds 2011. Het uitjesbedrijf bestaat uit professionele en energieke entertainers vol vakinhoudelijke kennis. Olivier Events is een Nederlands A-merk in groepsuitjes. Inmiddels zijn er vele duizenden activiteiten georganiseerd. Maak gebruik van de Uitjeswijzer om voor jezelf een uitje te vinden.