Hier ben je:

Levend Tafelvoetbal

Levend Tafelvoetbal

Levend Tafelvoetbal: een activiteit voor iedereen die houdt van humor en gezelligheid, ook als je echt (g)een ster bent in voetbal. Prutsers en talenten zijn gelijkwaardig bij dit vermakelijke groepsuitje.

Informatie over dit uitje

14,- per persoon (vanaf 17 personen)
238,- per groep (tot en met 16personen)
Tijdsduur: 60 minuten

 

Bijzonderheden
locatie: alleen mogelijk bij Partycentrum Strandheem, Opende (Groningen)

Meer informatie over Levend Tafelvoetbal

Elke deelnemer krijgt een plekje in het speelveld, waarna de pret kan beginnen. Zoals gezegd zijn de zogenaamde kwaliteiten niet zo van belang. Of je nou de beste straatvoetballer bent, of nog geen deuk in een pakje boter kan schoppen: Levend Tafelvoetbal zorgt voor gelijke omstandigheden. De strijd barst los in teams van 5 tegen 5 of 6 tegen 6, maar de beste opstelling is 7 tegen 7. De spelende teams worden vanaf de tribune of langs het veld aangemoedigd door andere teams.

 

Toernooi voor teambuilding

Het grappige groepsuitje ‘Levend Tafelvoetbal’ staat voor plezier en teambuilding. Teambuilding ontstaat bijvoorbeeld door te kiezen voor een toernooivorm, met onderlinge competitie en bijbehorende klasseringen. Dit alles in een dynamische en actieve spelvorm. We kunnen vlot door wisselen, dus ook de supporters komen snel genoeg weer aan de beurt. Het blijft hierbij hilarisch om ‘gebonden’ te zijn aan de ‘tafel’.

 

Levend Tafelvoetbal: penalty!

Onze scheidsrechter, die in het midden aan de zijkant op de verhoogde stoel zit blaast op zijn fluitje. Het is tijd voor een ander onderdeel van deze activiteit. Namelijk de ronde penaltyschieten. Voor een enkeling lijkt dit misschien een koud kunstje, maar in de praktijk is het toch nog een uitdaging om raak te schieten. Je staat namelijk nog steeds achter een buis, een aanloop nemen kan dus niet. Bewaar jij de benodigde rust en kun jij vanuit stand scoren?

 

A-merk in groepsuitjes

Reserveer Levend Tafelvoetbal bij Olivier Events, het A-merk in groepsuitjes. Bij onze vaste locatie Partycentrum Strandheem in Opende (Groningen) hebben we een vaste opstelling, daarnaast beschikken we over een mobiele versie waarmee we op elke locatie terecht kunnen. We hebben reeds duizenden activiteiten voor duizenden bedrijven verzorgd. Kies voor Olivier en vraag meer informatie aan over deze activiteit via het onderstaande formulier. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons team. Bekijk daarnaast de andere uitjes of raadpleeg de uitjeswijzer in het hoofdmenu.