Hier ben je:

The Big Music Quiz

The Big Music Quiz

Muziekquiz The Big Music Quiz barst van de spelrondes en muziekvragen. Een muzikale spelshow die de kennis test. Met verschillende spellen van Olivier Events, verbonden aan muziek.

Informatie over dit uitje

14,- per persoon (vanaf 17 personen)
238,- per groep (tot en met 16 personen)
Tijdsduur: 90 minuten

 

Bijzonderheden
kinderen 5 t/m 12 jaar: 9,- per persoon
kinderen tot 5 jaar: gratis
groepen vanaf 50 personen: speciale voordeelprijs
locatie: onze locaties of je eigen locatie (allebei mogelijk)

Meer informatie over The Big Music Quiz

Bij de The Big Music Quiz draait alles om muziek, spel en gezelligheid. Zo zijn er verschillende vragen, opdrachten en uitdagingen die elkaar afwisselen. Het gemeenschappelijke kenmerk van deze spellenreeks is het muzikale element. Al met al betreft het één grote muziekquiz die wel in dank wordt afgenomen. De ronden die de revue passeren bestaan onder andere uit Dans de Dans, waarbij de teams een bekende dans nadoen. De ronde Volgende Twee waarbij de teams de volgende twee zinnen van een gestopt liedje verder zingen. Vervolgens staan nog het Vertaal Verhaal, Uitbeelden, Tekenen en de Thank You 4 The Music Quiz op het programma.

 

Muziekquiz met spellen

Een voorbeeld; de entertainer laat jullie verschillende emoji’s (emoticons) zien. Daarna proberen jullie te raden voor welke nummers die emoji’s staan. Soms worden er artiesten afgebeeld. Daarnaast is er een spel als het ‘Vertaalverhaal’. De energieke entertainer vertaalt een bepaalde hit. Vervolgens gaat het om de ‘snelste drukker’. Wie herkent als eerste het vertaalverhaal? Zo zijn er nog veel meer spellen met onder meer uitbeelden en tekenen. Stuk voor stuk vermakelijk en uitdagend.

 

Leuke strijd in teams

Onze entertainer verdeelt jullie in teams, waarop een leuke strijd volgt. Daarom is deze muziekquiz uitstekend geschikt als groepsuitje. Denk aan een bedrijfsuitje, familiefeest of vriendenactiviteit. Welk team troeft de andere teams af op muziekkennis? We gaan het allemaal meemaken in de vrolijke spelshow, een genot voor het oor. En een feest voor het hart. Zing en doe maar mee, hier ontstaat spontaan een feestcafé.

 

Dagprogramma Thank You For The Big Music Quiz

Olivier Events kan optioneel voorzien in een volledig dagprogramma. Dan combineren we de grote muziekquiz met aanvullende activiteiten. De muziekquiz wordt vaak gecombineerd met een Kickbike of een ander actief uitje. Sterrenslag doet het eveneens goed. Tot slot wijzen we graag naar het Militaire Dienstplichtspel.