De Postwagen – Tolbert
Een uitje met geluksmomentjes
Uitjeslocatie en restaurant De Postwagen biedt gasten een uitje met geluksmomentjes. Dankzij de aanwezigheid van het sfeerrijke restaurant vinden groepen dit vaak een prachtplek voor lekker eten en leuke activiteiten.
Informatie over deze locatie
Adresgegevens
Uitjeslocatie en Restaurant De Postwagen
Hoofdstraat 53
9356AV Tolbert
Aanbieding 1. Toffe Tafelgrill
Bij groepen tot 20 personen is de ‘Toffe Tafelgrill’ populair. Jullie bereiden zelf het vlees op hete bakplaten, die verspreid staan opgesteld op de tafels. Dit is de inhoud van de Toffe Tafelgrill (27,50 per persoon):
- Tomaten-groentesoep (buffet)
- Diverse soorten vlees, waaronder shaslick; saté; beefburger; kipkarbonade; gemarineerde kipfilet, kogelbief en spareribs (enzovoort)
- Stokbrood met kruidenboter
- Huisgemaakte salade
- Garnituur bestaande uit champignons, paprika en uien
- Gebakken aardappelen
- Verschillende sauzen
- Nagerechten (buffet)
De Toffe Tafelgrill wordt vooral geboekt op vrijdag en zaterdag (donderdag en zondag op aanvraag).
Aanbieding 2. Indoor Barbecue Luxe
De ‘Indoor Barbecue’ is een geliefde optie bij groepen vanaf 20 personen. Wat voor weer het ook is: hier kunnen jullie altijd gezellig barbecueën. Geniet van verschillende vleessoorten in een stijlvolle zaal (23,75 per persoon):
- Meerdere vleessoorten, waaronder runderburger van Groninger blaarkop;
- boerenworst; spies van varkensvlees; Oosters gekruide kipfilet; karbonade, filetlapje en speklapje (4 stuks p.p.)
- Griekse salade
- Vleessalade
- Gebakken aardappelen
- Stokbrood met kruidenboter
- Verschillende sauzen
Een optioneel voorgerecht is een soepje, geserveerd met stokbrood met kruidenboter, tapenade en pesto (3,50 p.p.).
Aanbieding 3. Warm en Koud Buffet
Een favoriet bij groepen vanaf 20 personen is het Warm en Koud Buffet. Een heerlijk buffet met genoeg opties en alles is goed geregeld (22,50 per persoon):
Voorgerecht
- Gevulde tomaten-groentesoep
- Diverse broodsoorten met kruidenboter
- Rijkelijk gegarneerde vlees- en vissalade
- Griekse salade
Hoofdgerecht
- Malse saté
- Gehaktballetjes in zoetzure saus
- Kip op Oosterse wijze bereid
- Tolberter runderstoofschotel
Bijgerechten
- Gebakken aardappelen met spek en ui
- Nasi
- 3 soorten warme groente van het seizoen
Er is een optioneel dessertbuffet, bestaande uit diverse soorten ijs met vers fruit en slagroom (4,75 per persoon).