Hier ben je:

Family Games

Family Games

Family Games behoort ongetwijfeld tot de beste uitjes voor een familiedag. Het mooie aan deze activiteit is dat het een verzameling is van diverse activiteiten. Dat betekent extra veel plezier.

Informatie over dit uitje

17,- per persoon (vanaf 17 personen)
289,- per groep (tot en met 16 personen)
Tijdsduur: 90 minuten

 

Bijzonderheden
kinderen 5 t/m 12 jaar: 9,- per persoon
kinderen tot 5 jaar: gratis
locatie: bij één van onze locaties of op je eigen locatie (beide mogelijk)

Meer informatie over Family Games

De voordelen van Family Games zijn duidelijk: er is sprake van een gevarieerd programma voor alle leeftijden. Denk hierbij aan meerdere (interactieve) spellen voor meer vermaak en een enthousiaste entertainer. Het wordt een dag vol vrolijkheid en energie waarbij iedereen mee kan doen want alle onderdelen zijn te spelen door jong en oud. Papa en mama, de kinderen maar ook opa en oma kunnen gewoon meespelen. Olivier Events pakt uit met uitjes en Family Games is daar een aantrekkelijk voorbeeld in. Kom, daar gaan we.

 

Een impressie

Tijd om jullie een beeld te geven van het spelprogramma. ‘Mep de Mol’, ‘Bibberspiraal’ en ‘Disc Golf’ vragen om verschillende talenten. Dit geldt ook voor boogschieten, stokvangen en limbo dansen. Als het gaat om samenwerken, doet het XXL Balansspel een beroep op jullie skills. Zomaar wat voorbeelden van activiteiten die aan bod komen in dit uitje voor de hele familie. Family Games belooft een uitje met actie en afwisseling.

 

Family Games: samen plezier beleven

Opa of oma, neven of nichten. Iedereen heeft een rol. Net als boers, zussen, ooms en tantes: het gaat om samen plezier beleven met elkaar. Laat de kinderen of juist de volwassen het voortouw nemen en moedig de ander aan in deze Spelen want zo komt het beste naar boven. Een leuke, onderhoudende en onvergetelijke familiedag met allerlei spellen. Later komen de verhalen. Weet je het nog? Die Family Games? Wat een mooie tijd was dat!

 

Verzamel de familie

Is jouw familie erbij? Op naar dit familie-uitje, op naar een hilarische dag met vele uitdagingen. Verzamel je familieleden. Bel ze. Mail ze. Probeer morsecode. Verspreid rooksignalen. Of verstuur gewoon even een appje in de appgroep van de familie. Het maakt ons niet uit hoe je iedereen optrommelt, zolang het maar gebeurt. Voor jullie eigen bestwil. Voor de Family Games. De Spelen gaan beginnen. Dit uitje bieden wij standaard aan bij onze samenwerkingspartner Partycentrum de Postwagen in Tolbert (Groningen) maar is ook te boeken op je eigen locatie.