Hier ben je:

Huifkar Dropping

Huifkar Dropping

De Huifkar Dropping van Olivier Events garandeert een onverwacht spannend uitje. Iedereen stapt in de huifkar voor een ‘ontspannend ritje door het Westerkwartier’. Ineens draait het om een dropping.

Informatie over dit uitje

17,- per persoon (vanaf 17 personen)
289,- per groep (tot en met 16 personen)
Tijdsduur: 90 minuten

 

Bijzonderheden
kinderen 5 t/m 12 jaar: 9,- per persoon
kinderen tot 5 jaar: gratis
locatie: bij Partycentrum De Postwagen, Tolbert en Partycentrum Strandheem, Opende

Meer informatie over Huifkar Dropping

Bij de start van de Huifkar Dropping zijn we allemaal nog ‘nietsvermoedend’. Er staat een mooie tocht door de omgeving gepland. Gezellig met de huifkar door de regio. Je vrienden, collega’s of familieleden nemen plaats en genieten van de sfeer. Na ongeveer 20 minuten stopt de huifkar. De gehele groep moet uitstappen. De entertainer geeft jullie een tablet mee en laat jullie achter. De huifkar is weg dus nu moeten jullie zélf de weg (terug) vinden. Gelukkig kunnen jullie met behulp van de tablet verschillende vragen beantwoorden en opdrachten spelen zodat er elke keer weer een nieuw punt weergegeven wordt waarna jullie steeds weer dichter bij het eindpunt komen.

 

Punten scoren onderweg

De dropping gaat gepaard met een opdrachtenreeks voor onderweg. Er zijn aardig wat punten te verdienen door de opdrachten zo goed mogelijk te voltooien. Dit creëert dynamiek en enige competitie onderling. Deze extra uitdaging is een leuke en laagdrempelige toevoeging aan de Huifkar Dropping. De vragen kunnen gaan over dingen die jullie onderweg tegen komen en er zitten opdrachten bij waarbij jullie uitgedaagd worden om een foto of een filmpje te maken. Intussen is het natuurlijk wel de bedoeling om ook terug te keren. Welk team balanceert er het beste tussen de opdrachten en de routebepaling?

 

Activiteiten als de Huifkar Dropping

Deze dropping mag sowieso genoteerd worden op je verlanglijstje. Het is een vermakelijke groepsactiviteit voor jong en oud. Heb je de dropping al een keer gedaan en vond je dat heel leuk? Kijk dan eens naar vergelijkbare vervolgactiviteiten als de Treindropping; Limousine Dropping, GPS Tocht Met Fotospel en Undercover – AR Citygame. Juist iets anders proberen? Neem álle uitjes onder de loep.

 

Uitjesbedrijf Olivier Events

Het A-merk in groepsactiviteiten is uitjesbedrijf Olivier Events. Leverancier en presentator van uitjes en evenementen op maat. Al sinds 2011. Die jaren vol ervaring, energie en enthousiasme proef je. Kortom, reserveer de GPS Huifkar Dropping via het onderstaande formulier.