Hier ben je:

Maffia van het Noorden

Maffia van het Noorden

‘Fall into the dark side’, zong Alan Walker ooit. Je hebt je duistere kant nodig voor de Maffia van het Noorden: drugsdealen, liquideren en geld witwassen. Met een vette knipoog.

Informatie over dit uitje

17,- per persoon (vanaf 17 personen)
289,- per groep (tot en met 16 personen)
Tijdsduur: 90 minuten

 

Bijzonderheden
kinderen 5 t/m 12 jaar: 9,- per persoon
kinderen tot 5 jaar: gratis
locatie: onze locaties of je eigen locatie (allebei mogelijk)

Meer informatie over Maffia van het Noorden

Kruip in de huid van maffiabaas ‘de dominee’ Klaas Bruinsma, ‘de neus’ Willem Holleeder of ‘de kop van Jut’ Hendrik Jut. In deze hilarische spelshow: Maffia van het Noorden komen jullie als topcriminelen samen voor het vuile werk. Voer de klusjes uit maar indien mogelijk, geef ze vooral uit handen. Het duistere karakter van de spelshow mag je met flink wat korreltjes zout nemen, aangezien deze activiteit geschikt is voor alle doelgroepen. Het is en blijft (een heel leuk!) spel voor iedereen.

 

Maffiafamilies en maffiabazen

We spelen dit spel met meerdere ‘families’. Elke familie kent een maffiabaas, de Godfather. Elke Don heeft een sterke vrouw aan zijn zijde, La Mamma. Meteen onder de maffiabaas heb je de Sutto Capo, dat is de onderbaas in de hiërarchie. Helemaal onderaan in de rangorde staan de soldaten (de Capo). Zij voltooien verschillende klusjes op gezag van de (onder)baas. Tot slot is er altijd nog de Consigliere (raadgever van de maffiabaas), die buiten bevel staat van enig ander lid en een hoog aanzien heeft…

 

Grijpgraag

De vlotte entertainers van Olivier Events hebben de soldaten van namen voorzien. We noemen hier wat voorbeelden. Maak onder andere kennis met de Grijpgrage Graaier, die steelt wat hij kan stelen kan. Of ontdek de taferelen van Brede Bek, die het mondje altijd vooraan heeft. Leer de Koude Killer kennen, wiens specialisatie in de eerste plaats ‘liquidatie’ is. En dan hebben we nog Panische Paniek, hij is gevaarlijk ziek. De soldaten en de rest van de families proberen zoveel mogelijk geld te verdienen, aan de hand van grappige opdrachten.

 

Speluitleg Maffia van het Noorden

Het spel wordt begeleid door een leuke en professionele entertainer van Olivier Events. De spelleider laat van elke familie een lid naar voren komen, bijvoorbeeld alle Grijpgrage Graaiers. De opgeroepen leden ontvangen opdrachten die horen bij hun karakters. De graaiers ‘voelen’, de Brede Bekken bekijken hoe breed hun bekken zijn, enzovoort. De uitdaging is om geen geld te verliezen aan andere families, want een faillissement kan leiden tot liquidatie. Het belooft een verrassende middag of avond te worden, vol enthousiasme!