Hier ben je:

Sponsbroeken Race voor Kinderen

Sponsbroeken Race voor Kinderen

De enthousiaste kids beleven volop waterpret met de kletsnatte Sponsbroeken Race voor kinderen. Het begint met sponsbroeken en waterbassins. Vervolgens ontstaat er een race naar de stoel met het doorloopgat.

Informatie over deze attractie

15,99 voor een dag (afhalen en retourneren)
19,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 1,5 x 0,5 meter
hoogte: 1,5 meter

Meer informatie over Sponsbroeken Race voor Kinderen

Bij de Sponsbroeken Race voor kinderen nemen de kids allereerst plaats in een waterbassin. Dit is het moment waarop de sponsen zich vullen met water. Daarna lopen (rennen!) ze rond een bepaald parcours met mogelijk aangebrachte obstakels. Tijdens die tocht raken ze misschien water kwijt, de kunst is om dat te voorkomen. Tot slot komen ze aan bij de stoel, waar ze de sponsen leegpersen. Via een doorloopgat valt het water in een emmer. De vraag is welk team het meeste water verplaatst.

 

Sponsbroeken Race voor kinderen huren

De Sponsbroeken Race bestaat samengevat uit twee waterbassins, vijf sponsbroeken, twee stoelen en twee emmers. De race is verder hetzelfde als de Sponsbroeken Race voor volwassenen, maar dan met kindermaten. Hoe dan ook gaat het om actie, snelheid en sensatie: spons vullen, rennen en persen. Dit is superleuk voor kinderen om te doen en het betekent daarom een succesnummer. Al met al een ideale attractie om te huren door het recreatieteam of de evenementenorganisator.

 

Nog meer waterpret

Attractieverhuur Olivier houdt van waterpret en dat zie je terug in de attracties. Zo hebben we onder andere een bananenboot en een buikschuifbaan voor jullie in de aanbieding. Daarnaast pakken we uit met Spijkerbroek Hangen boven water en het Paalgevecht boven water (Zakslaan). Ook Tobbedansen voor Kinderen mag niet ontbreken, die attractie vormt het symbool van pure waterpret.

 

Attractieverhuur Olivier

Attractieverhuur Olivier blinkt uit in Springkussens & Kinderattracties, evenals sport-attracties of voetbal-attracties. Om die reden worden we vaak ingeschakeld wanneer er attracties voor kinderen nodig zijn. Een ander voordeel is dat wij de attracties op locatie kunnen bregen, in Noord-Nederland maar ook (ver) daar buiten. En als we er toch zijn kunnen we ook gelijk de op- en afbouw verzorgen. Ons dynamische attractieverhuurbedrijf biedt een wereld aan attractieplezier.

 

Wat krijg je?

  • Sponsbroek met sponsjes
  • Waterbassin
  • Stoel met doorloopgat en emmer