Hier ben je:

Tobbedansen voor Kinderen

Tobbedansen voor Kinderen

Tobbedansen voor Kinderen is een grote attractie met klimheuvel, glijhelling en waterbassin. Deze drietrapsraket biedt daarom volop vermaak. Je kunt de toffe attractie bijzonder voordelig huren, inclusief opblaasbare banden (zitringen).

Informatie over deze attractie

229,- voor een dag (afhalen en retourneren)
299,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 16,5 x 4 meter
hoogte: 5 meter

Meer informatie over Tobbedansen voor Kinderen

De attractie ‘Tobbedansen voor Kinderen’ bezorgt de doelgroep een grote glimlach op het gezicht. Omdat ze lekker kunnen klimmen, springen en glijden. Vanwege de opblaasbare banden is dit extra spectaculair. Daarmee roetsj je zomaar van de glijhelling af, op volle snelheid richting het waterbassin. Al met al heeft Tobbedansen voor kinderen een grote aantrekkingskracht als opblaasbare attractie. Dit wil iedereen weleens proberen. Bovendien zijn er gezondheidsvoordelen, daar komen we zo op.

 

Tobbedansen bij Te land, ter zee en in de lucht

Allereerst delen we een klein stukje historie met betrekking tot Tobbedansen. De naam van dit kussen komt bijvoorbeeld uit een tv-programma. Het was een populair onderdeel van het spektakel Te land, ter zee en in de lucht. Bij dat programma gingen deelnemers met bootjes naar beneden van een vijf meter hoge glijhelling. En raad eens? De glijhelling van onze opblaasbare variant is eveneens vijf meter hoog! Een leuke knipoog naar de nostalgische sensatie uit 1978 en de daaropvolgende decennia.

 

Bewegen is gezond voor kinderen

Dan zijn we nu aangekomen bij de gezondheidsvoordelen. Daarbij wijzen we natuurlijk naar het overduidelijke belang van bewegen. Nou, bij Tobbedansen komen de kids wel aan hun beweging toe. Onder andere de ‘aanloop’ naar de klimheuvel vraagt al enige inspanning. Vervolgens worden de kinderen uitgedaagd door de klimheuvel zelf, terwijl ze zo’n zitring meezeulen. Eenmaal ‘boven’ met de opblaasbare band, begint de ‘afsprong’. En na de landing in het waterbassin herhaalt dit actieve riedeltje zich keer op keer. Samengevat: er zit genoeg – vrolijke – beweging in!

 

Opblaasbare attractie met waterbassin huren

Wil je deze opblaasbare waterattractie huren? Sla dan snel je slag, want mogelijk zijn anderen ook uit op jouw voorkeursdatum. Bekijk ook naar andere spelkussens voor je evenement.

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen (2-delig)
  • Blowers, luchtpompen
  • Onderkleed ter bescherming
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Grondankers voor vastzetten toestel
  • Zitringen (opblaasbare banden) 5x