Hier ben je:

Bubble Park Caribbean World

Bubble Park Caribbean World

Pop-up schuimparty! Eén groot feest voor jong en oud. Met dit bubbelpark tover je in een handomdraai ieder grasveld of achtertuin tot een heuse schuimparty! Het schuimkanon werkt binnen enkele seconden en zorgt ervoor dat de deelnemers binnen no-time in een flinke laag schuim staan.

Informatie over deze attractie

159,- voor een dag (afhalen en retourneren, incl. 2 schuimoplossingen)
179,- voor een dag (incl. op- en afbouw, incl. 2 schuimoplossingen)
15,- voor elke extra verpakking schuimoplossing (op nacalculatie)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 4 x 4 meter
hoogte: 2,9 meter

Meer informatie over Bubble Park Caribbean World

Een pop-up schuimparty in je achtertuin voor een kinderfeestje of een themafeest tijdens een zonnige dag. Met ons Bubble Park Caribbean World haal je een unieke attractie in huis (nou ja, we raden buiten aan). Dit luchtkussen is voorzien van een schuimkraan aan de achterzijde, dankzij de vierkante boarding blijft het schuim zoveel mogelijk op één plek. Het ‘Flamingo Paradise’ is rijk gedecoreerd in Caribische stijl met onder andere palmbomen, een ananas, een watermeloen en een grote flamingo boven de poort.

 

Bedien zelf de schuimkraan voor het vullen van de boarding

Na het opblazen van de attractie kun je zelf de schuimkraan open en dicht zetten. Wanneer de boarding goed gevuld is zet je de schuimkraan uit en zo kun je plm. drie kwartier genieten van een volle laag schuim. En vervolgens zet je de schuimkraan gemakkelijk weer even open om het gewenste niveau te bereiken. Het Bubble Park Caribbean World is geschikt voor kinderfeestjes tijdens zomerparty’s maar is ook erg leuk voor volwassenen. Bijvoorbeeld tijdens een themafeest als Tropisch Strandfeest.

 

Vier een feestje in de schuim

Zet een leuk muziekje op een kom in goede sferen met hoge temperaturen en vier een feestje in de schuim. Zet er een zomerse attractie als Limbo Dansen of het Zwembad Opblaasbaar (groot) bij en je Summer party is compleet. Daarnaast is deze opblaasbare boarding ook heel goed te combineren met andere waterattracties als de buikschuifbaan, de zeephelling met waterbassin of het Paalgevecht boven water.

 

Bubble Park Caribbean World, brengen en halen

De attractie kan bij ons magazijn opgehaald en geretourneerd worden maar desgewenst kunnen we het Bubble Park Caribbean World ook brengen en halen. In dat geval zetten we het Flamingo Paradise ook helemaal voor je klaar en vullen we de boarding alvast met schuim. Zo kan het feest direct beginnen. Overigens geven we genoeg Bubble Vloeistof mee om de hele dag plezier te maken. Attractieverhuur Olivier, een wereld aan attractieplezier.

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Bubble Schuimmachine
  • 2 verpakkingen schuimoplossing (voor max. 2 keer volledig vullen)