Hier ben je:

Opblaasbaar zwembad (groot)

Opblaasbaar zwembad (groot)

Een opblaasbaar zwembad ken je vast wel, maar zo’n grote? Deze joekel telt maar liefst vijf meter in doorsnee. Bovendien is de zwemrand 1 meter hoog. Genoeg ruimte voor waterplezier.

Informatie over deze attractie

89,- voor een dag (afhalen en retourneren)
129,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 5 x 5 meter
hoogte: 1 meter

Meer informatie over Opblaasbaar zwembad (groot)

Dit opblaasbaar zwembad van vijf bij vijf meter is geen gewoon exemplaar. Dankzij de behoorlijke afmetingen kun je gerust spreken van een extra grote editie. Vandaar is het zwembad ideaal als onderdeel van een evenement, spellentoernooi of zeskamp. Met een balk/lat erboven kun je bijvoorbeeld een ‘gevecht’ (zakslaan) boven water organiseren. In dat scenario doet het zwembad dienst als opvangbak voor degene die in het water valt. Ook als ‘obstakel’ in een hindernisrace volstaat het zwembad.

 

Opblaasbaar zwembad huren

Attractieverhuur Olivier verhuurt een opblaasbaar zwembad voor verschillende doelgroepen en doeleinden. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen deze attractie huren voor vermaak en ontspanning. Omdat de op- en afbouw enige tijd vergt, kun je dit aan ons uitbesteden. Daarnaast is het mogelijk om het zwembad meerdere dagen te huren. In dat geval geven we korting op de gebruikelijke huursom voor één dag. Verder kun je kiezen om alles zelf af te halen en volledig te retourneren.

 

Paalgevecht boven water

Wanneer deze waterattractie je interesse heeft gewekt, kun je kijken naar het paalgevecht boven water. Die attractie bevat zowel het zwembad als zo’n bovenbalk voor een grappig potje zakslaan. Het wordt dus een afweging of je enkel het zwembad huurt of ook het paalgevecht. Soms willen klanten de bovenbalk zelf organiseren, wat natuurlijk toegestaan is. Om die reden bieden we dit grote zwembad evengoed los aan.

 

Attractieverhuur Olivier

Attractieverhuur Olivier staat bekend als A-merk in attracties. Dit vanwege het grote aanbod, de laagdrempeligheid en de professionaliteit. Een ander pluspunt is het meedenken met de klant. Zo is dit grote bad ook heel geschikt voor Spijkerbroek hangen boven water. Het team achter het attractieverhuur komt namelijk zelf uit de evenementenbranche. Die ervaring komt goed van pas bij de advisering voor de klant.

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Onderkleed ter bescherming
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)