Hier ben je:

Mega Basketbalgame

Mega Basketbalgame

Humor en actie komen samen bij de Mega Basketbalgame. Vanwege de megagrote (opblaasbare) basketbal wordt dit een heel bijzondere teamstrijd. Leuk als feestje, verenigingsactiviteit of teamuitje op je eigen locatie.

Informatie over deze attractie

59,- voor een dag (afhalen en retourneren)
89,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 1,5 x 1,5 meter
hoogte: 2,5 meter

Meer informatie over Mega Basketbalgame

De Mega Basketbalgame belooft een enerzijds grappige en anderzijds actieve ontmoeting. Speel dit ludieke spel allereerst in twee teams tegen elkaar. Maak het vervolgens nog gekker door een tweede basketbal in het speelveld te gebruiken. Want dan gebeurt er overal wat. Probeer punten te scoren door de bal in het gat bovenin te gooien. Intussen is het wel de bedoeling dat je je eigen basket vurig verdedigt. Gekkenhuis, aangezien er twee ballen in het spel zijn.

 

Opblaasbare attractie

Deze Mega Basketbalgame betreft een opblaasbare attractie en bestaat uit diverse onderdelen. Ten eerste ontvang je twee hoge, opblaasbare baskets. Ten tweede krijg je twee megagrote basketballen, die eveneens opblaasbaar zijn. Ook leveren we grondankers voor het vastzetten van de baskets. Daarnaast voorzien we in blowers, oftewel luchtpompen. Zo heb je alles op locatie voor een vrolijke activiteit.

 

Mega Basketbalgame voor alle doelgroepen

Misschien denk je dat de Mega Basketbalgame bedoeld is voor basketbal-liefhebbers. Daarentegen is het spel juist bedoeld voor andere (en alle) doelgroepen. Het gaat hier namelijk niet om officieel of professioneel basketbal. Hier gaat het wél om laagdrempelig, leuk en lachwekkend entertainment in een actieve vorm. Dus doe gezellig mee en werp de megagrote basketbal in de basket. Terwijl tegelijkertijd je eigen basket onder druk staat. Verschillende sportverenigingen, waaronder voetbalverenigingen en hockeyverenigingen, kunnen zo eens wat anders doen. Ook voor open dagen en in winkelcentra vormt deze attractie een leuke toevoeging. Verder doet dit spel het uitstekend bij particulieren en feestjes of evenementen.

 

Attracties met ballen

Attractieverhuur Olivier heeft allerlei attracties met ballen in onze spelverhuur. Bijvoorbeeld Pannakooi Voetbal Arena, Snelheidskooi met Radar, Footpool (Voetbal Pooltafel) of Lose your Balls, weer een ‘Basketbal Game’. Bekijk alle attracties voor een volledig overzicht van de mogelijkheden.

 

Wat krijg je?

  • Beide complete kussens
  • Blowers, luchtpompen
  • Grondankers voor vastzetten toestel
  • Mega basketbal 2x