Hier ben je:

Fortnite Archery Attack

Fortnite Archery Attack

Bij Attractieverhuur Olivier presenteren we met trots de Fortnite Archery Attack, een spannende opblaasbare schiettent die perfect is voor elke gelegenheid. In deze unieke attractie zweven balletjes door middel van lucht omhoog, en het is aan jou om ze met een pijl en boog, net als in Fortnite, uit de lucht te schieten. Daag je vrienden uit, scoor punten en beleef urenlang plezier.

Informatie over deze attractie

109,- voor een dag (afhalen en retourneren)
139,- voor een dag (incl. op- en afbouw)

Bijzonderheden
bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 4 x 2,5 meter
hoogte: 2.50 meter

Meer informatie over Fortnite Archery Attack

Fortnite Archery Attack is een opblaasbare attractie die een schiettent nabootst, helemaal in het thema van Fortnite. Binnen deze attractie worden balletjes door middel van lucht omhoog geblazen. De uitdaging is om met pijl en boog, net als in Fortnite, deze balletjes van de luchtstroom af te schieten. De punten die je scoort worden duidelijk aangegeven, waardoor het een spannend en competitief spel is voor jong en oud.

 

Concentratie, precisie en snelle reflexen

De Fortnite Archery Attack is niet alleen leuk en uitdagend, maar ook een geweldige manier om de vaardigheden uit Fortnite in het echte leven te testen. Het vereist concentratie, precisie en snelle reflexen om de bewegende balletjes te raken. Deze attractie is perfect voor feestjes, evenementen en festivals, waar deelnemers kunnen strijden om de hoogste score en hun vaardigheden als boogschutter kunnen tonen.

 

Fortnite Archery Attack en andere spelkussens

Naast de Fortnite Archery Attack biedt Attractieverhuur Olivier nog veel meer spelkussens aan. In ons assortiment vind je onder andere de standaard Archery Game (Boogschieten Opblaasbaar), waar je ook op zwevende balletjes schiet of Handboog Darten waarbij je op een statisch doel schiet: een dartbord. Andere voorbeelden zijn Stokvangen Western en Bijlwerpen Opblaasbaar.  Kortom, Attractieverhuur Olivier zorgt ervoor dat er voor elke gelegenheid en voor elke groep een geschikte attractie te vinden is.

 

Archery Tag: Boogschieten op elkaar

Ook is het mogelijk om Archery Tag te spelen met groepen, wat een geweldige teambuilding activiteit is. Dit spel combineert elementen van trefbal en boogschieten, waarbij spelers elkaar proberen te raken met zachte pijlen. Of je nu kiest voor boogschieten op balletjes, de standaard Archery Game of Archery Tag, Attractieverhuur Olivier zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Grondankers voor vastzetten toestel
  • Balletjes 7x, handboog 2x, veiligheidspijlen 3x