Hier ben je:

Archery Game (Boogschieten Opblaasbaar)

Archery Game (Boogschieten Opblaasbaar)

Onze Archery Game in de vorm van Boogschieten Opblaasbaar is supergaaf. Schiet met pijl en boog zwevende balletjes uit de lucht! Een uniek, leuk en veilig boogschietspel voor alle leeftijden.

Informatie over deze attractie

89,- voor een dag (afhalen en retourneren)
119,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 3 x 2 meter
hoogte: 2.50 meter

Meer informatie over Archery Game (Boogschieten Opblaasbaar)

Bij de huurbare Archery Game ‘Boogschieten Opblaasbaar’ ontvang je allereerst een complete schiettent. Ook geven we je handbogen en de bijbehorende pijlen. Die pijlen zijn overigens veilig omdat we ze uitrusten met zachte kussentjes aan het uiteinde. Verder zweven er balletjes in de lucht. Het lijkt wel magie, maar stiekem blazen de blauwe pionnen lucht naar boven. Nu is het de ultieme kunst om die balletjes weg te schieten van de luchtstromen!

 

Leuk spel, veilig leren boogschieten

Boogschieten lijkt op het eerste gezicht niet echt iets voor kinderen en de kleintjes. Het schrikt ouders soms af vanwege het gevaarlijke element (de scherpe punt). Attractieverhuur Olivier heeft daarom kindvriendelijke veiligheidspijlen met stootkussentjes, zodat ook jonge kinderen veilig kunnen boogschieten. Bovendien geeft de opblaasbare tent Archery Game met pionnen en balletjes een speels karakter. Hier staat geen pijl-en-boog-geweld centraal, maar een leuk en kindvriendelijk behendigheidsspelletje. En reken maar dat ouders en volwassenen het zelf net zo leuk en uitdagend vinden! Dus Boogschieten Opblaasbaar is echt een attractie voor jong en oud. Enkel voor de allerjongsten kan het misschien (te) moeilijk zijn om de boog te hanteren.

 

Archery Game (Boogschieten Opblaasbaar) huren

De Archery Game past samengevat perfect bij een evenement, feestje of partij. Huur de volledige set voordelig via Attractieverhuur Olivier. De attractie kan bij ons magazijn opgehaald en geretourneerd worden maar kunnen we ook op je gewenste locatie brengen en halen. Het speelplezier is het helemaal waard. Dankzij onze schaalgrootte hanteren we aantrekkelijke voordeeltarieven.

 

Attractieverhuur Olivier

Attractieverhuur Olivier is het professionele en laagdrempelige attractieverhuurbedrijf voor de zakelijke en particuliere markt. Organisatoren van evenementen kiezen voor Olivier omdat we garant staan voor dienstverlening van hoge kwaliteit. ‘Boogschieten Opblaasbaar’ behoort tot de best verhuurde attracties onder de Springkussens & Kinderattracties.

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Grondankers voor vastzetten toestel
  • Balletjes 4x, handboog 2x, veiligheidspijlen 3x