Hier ben je:

Popcorn Machine Theater Deluxe

Popcorn Machine Theater Deluxe

Een authentieke, ambachtelijke Popcorn Machine in de uitvoering als Theater Deluxe. Deze gave popcornwagen wordt vaak verhuurd aan bedrijven. Bijvoorbeeld om popcorn uit te delen tijdens beurzen of open dagen.

Informatie over deze attractie

79,- voor een dag (afhalen en retourneren)
99,- voor een dag (incl. op- en afbouw)
0,29 voor de ingrediënten per zakje popcorn


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 0,5 x 0,5 meter
hoogte: 1,75 meter

Meer informatie over Popcorn Machine Theater Deluxe

De ‘Popcorn Machine Theater Deluxe’ combineert een pareltje van vroeger met de smaak van nu. Het pareltje is natuurlijk de degelijke, traditionele popcornmachine. Want zo’n exemplaar mag gezien worden en zet gelijk een leuke en laagdrempelige sfeer neer. En de smaak van nu zit in de beste popcorningrediënten die steeds verder ontwikkeld zijn. Popcorn maken met deze machine is helemaal niet moeilijk. Wij geven duidelijke uitleg vooraf en binnen handomdraai maak je zelf de lekkerste popcorn. Oftewel, je huurt hiermee een top-product van smaak en authentieke klasse.

 

Popcornzakjes of -doosjes met eigen logo

Onze Popcorn Machine Theater Deluxe doet dienst als smaakbrenger en blikvanger. Daarnaast biedt dit unieke mogelijkheden qua promotie en campagne. Denk ten eerste aan popcornzakjes met je eigen logo’s, teksten of afbeeldingen. Ten tweede kunnen we ook popcorndoosjes van dergelijke uitingen in je eigen huisstijl voorzien. Zo heb je dankzij een laag huurbedrag een popcornlabel voor een dag. Dat is nog eens smaakvolle promotie.

 

Uitvoering Popcorn Machine: Theater Deluxe

Deze wagen steelt de show vanwege de uitvoering ‘Theater Deluxe’. Dit is zo’n popcornwagen die je vroeger in de grote theaters en circustenten zag. En uitgerekend die uitvoering huur je nu bij Attractieverhuur Olivier. Deze ambachtelijke machine met passende, promotionele popcornzakjes- of doosjes. Overigens mogen ook andere doelgroepen dan bedrijven de machine huren. Hierbij kun je denken aan (politieke) partijen, verenigingen en particuliere feestjes. Zolang de wagen maar uitstekend behandeld wordt.

 

Fun Food aanvullingen

Attractieverhuur Olivier is het aangewezen adres voor partyverhuur en Fun Food. Daarom werken we veel samen met zowel bedrijven als particulieren. Iedereen geniet immers van feestjes en lekkernijen. Onze attractieverhuurbedrijf staat open voor elk initiatief en wij denken graag mee. Laat het ons weten wanneer je advies wil over aanvullingen voor jouw gelegenheid. Onze Event Professionals helpen je verder.

 

Wat krijg je?

  • Popcorn Machine
  • Hoeveelheid ingrediënten naar wens
  • Zakjes voor de popcorn