Hier ben je:

Varken Rodeo (Ride a Pig)

Varken Rodeo (Ride a Pig)

Een leuke en originele variant op de welkbekende rodeostier: Varken Rodeo (Ride a Pig). Probeer zo lang mogelijk op een springend en draaiend varken te blijven zitten terwijl het publiek juicht en lacht.

Informatie over deze attractie

479,- voor vier uren (dagdeel, incl. begeleiding en op- en afbouw)

Bijzonderheden
bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 5 x 5 meter
hoogte: 2,5 meter

Meer informatie over Varken Rodeo (Ride a Pig)

Stel je voor: het is een warme zomermiddag op de boerderij en de lucht trilt van de opwinding. Kinderen en volwassenen verzamelen zich rond een geïmproviseerde arena, vol verwachting. Ze zijn hier allemaal voor één reden: de Varken Rodeo (Ride a Pig). Dit evenement, dat ooit begon als een grap onder boeren, is nu uitgegroeid tot een lokale traditie. De deelnemers nemen plaats op de rug van een stevig varken en proberen zo lang mogelijk te blijven zitten terwijl het dier door de arena dartelt. Gelach en gejuich vullen de lucht, want het is niet eenvoudig om balans te houden op een wild bewegend varken.

 

Met een luid gebrul schiet het dier vooruit

Het varken is speciaal getraind voor deze gelegenheid. Hij is sterk en snel, en  weet precies hoe hij zijn rijders eraf kan krijgen. De eerste deelnemer stapt dapper naar voren en neemt plaats op het varken. Met een luid gebrul schiet het dier vooruit, springend en draaiend om zijn ruiter af te schudden. Het publiek juicht en moedigt aan, terwijl de deelnemer alles op alles zet om niet van het varken te vallen. Dit is de kern van de Varken Rodeo (Ride a Pig): pure adrenaline en de kunst van balans en behendigheid.

 

Varken Rodeo (Ride a Pig): mentale vastberadenheid

Terwijl de middag vordert, zijn er verschillende deelnemers die hun geluk beproeven. Sommigen vallen er al na enkele seconden af, terwijl anderen erin slagen om langer te blijven zitten. Elke nieuwe poging brengt meer spanning en enthousiasme met zich mee. De Varken Rodeo (Ride a Pig) is niet alleen een test van fysieke kracht, maar ook van mentale vastberadenheid. De deelnemers moeten kalm blijven en hun angst overwinnen om een kans te maken op de overwinning. Het is een spektakel dat iedereen op het puntje van zijn stoel houdt.

 

Dit is een ervaring die je niet snel zult vergeten

Attractieverhuur Olivier verzorgt de op- en afbouw en de begeleiding van deze attractie. Of je nu meedoet of toekijkt, dit is een ervaring die je niet snel zult vergeten. Neem plaats op het varken en de rit begint. Kortom, blijf zolang mogelijk zitten! In ons assortiment hebben we onder andere ook een Rodeostier ‘Bully’, en een Bezemsteel Rodeo (Harry Potter). Maar bijvoorbeeld ook een Snowboard Simulator.

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Besturing met verschillende standen en automatische tijdsmeting
  • Inclusief begeleiding door een professionele bestuurder