Hier ben je:

The Beach Games

The Beach Games

Volop plezier met verschillende ‘strandspelen’. Deze vrolijke groepsactiviteit is uitstekend geschikt voor teambuilding door de samenwerkingsopdrachten. Beleef een dynamische topdag op een mooie en centrale locatie. The Beach Games beginnen!

Informatie over dit uitje

17,- per persoon (vanaf 17 personen)
289,- per groep (tot en met 16 personen)
Tijdsduur: 90 minuten

 

Bijzonderheden
eigen activiteitenstrand: unieke locatie
heel geschikt voor: kleine en grote groepen
locatie: bij Olivier Beach, Strandheem (Friesland) en op je eigen locatie (beide mogelijk)

Meer informatie over The Beach Games

Fun op het strand. Outdoor groepsuitjes zijn sowieso al leuk, maar helemaal in deze setting. Uitjesbedrijf Olivier Events heeft een eigen activiteitenstrand op de rand van Groningen, bij de grens van Frielsand. Maar dit kan ook bij een ander strand gespeeld worden, indien er ook maar genoeg ruimte is voor alle andere onderdelen. Kies voor een geheel verzorgd programma waarin professionele entertainers de activiteiten begeleiden. Eén ding is zeker: de sfeer zit er goed in bij The Beach Games. Tijd om iedereen bij elkaar te roepen. Aan de hand van diverse onderdelen wordt duidelijk welk team het beste kan presteren in deze bijzondere omgeving.

 

The Beach Games: van vlotbouwen tot bamboestieken

De strandspelen van Olivier Events zijn afwisselend luchtig, serieus en actief. Die dynamiek maakt van The Beach Games een leuke en uitdagende groepsactiviteit. Bouw allereerst de mooiste creaties van bamboe en elastiek bij Bamboestieken, een grootschalige en supergave kunstvorm die je versteld laat staan. Sluit vervolgens aan bij een lekker potje Beachvolleybal of ga Boogschieten (op elkaar, in een speciaal actiegebied). Vliegeren (indien mogelijk) enVlotbouwen zijn ook onderdelen van het amusante programma.

 

Over Olivier Beach

Olivier Beach is ons eigen activiteitenstrand bij Partycentrum Strandheem in Opende. Naast een strand heeft deze locatie een groot activiteitenveld met horeca. Deze locatie ligt heel centraal in Noord-Nederland. Een voorbeeldje: of je nou vanuit Heerenveen (Friesland) of Groningen komt, in beide gevallen ben je ongeveer 20 minuten onderweg. Vanuit (regio) Leeuwarden heb je hooguit een halfuur nodig. Door de ligging aan het water is Olivier Beach een prachtige uitjeslocatie.

 

Over Olivier Events

Soepel georganiseerde activiteiten met vriendelijke en ervaren entertainers. Dát is wat Olivier Events als A-merk in groepsuitjes te bieden heeft. Sinds 2011 heeft het uitjesbedrijf talloze groepen ontvangen. Dankzij die brok aan ervaring voelen we goed aan wat voor jullie groep het beste werkt. Olivier Events pakt uit met uitjes.