Hier ben je:

Indoor Speelparadijs (Fundome)

Fundome

Maak van je overdekte ruimte een Indoor Speelparadijs (Fundome) voor iedereen. Dit is een bonte verzameling van kermisachtige attracties in één ruimte zoals een sportzaal, horecagelegenheid, bedrijfshal of conferentiecentrum. Heel leuk! Onbeperkt speelplezier voor een vaste entreeprijs.

Informatie over dit uitje

prijs op aanvraag (afhankelijk van hoeveelheid attracties en beschikbare ruimte)


Bijzonderheden

locatie: op elke locatie mogelijk. 

Meer informatie over Indoor Speelparadijs (Fundome)

Een gezellig groepsuitje of gezinsuitje begint bij Olivier Events. Allerlei activiteiten komen samen in één ruimte, dat is een Indoor Speelparadijs (Fundome). Complete families vermaken zich met uitdagende spellen. Probeer maar eens op de grote, beweegbare voetbal te blijven zitten (‘Voetbalrodeo’). Of wat dacht je van de metershoge Kop van Jut? Er is behoorlijk wat slagkracht nodig. Wie houdt stand? Wie slaat het best? In samenwerking met Attractieverhuur Olivier kijken we naar de beschikbare ruimte, de doelgroep en jullie wensenlijst. En zo vullen wij een sportzaal, bedrijfshal of conferentiecentrum om tot een speelplaats vol met attracties en luchtkussens.

 

Stokvangen en penaltyschieten (snelheidsmeter)

De stokken vallen naar beneden! Lukt het jou om de stokken te vangen? Daarnaast heb je het penaltyschieten. Met snelheidsmeter, dus doe je best. Zet een mooie score neer op de digitale teller en daag vervolgens de anderen uit om jouw score te verslaan. Stel dat het ze lukt… Dan wil jij natuurlijk weer je eigen score verbeteren. Nu is de competitie losgebarsten! Desgewenst verzorgen wij het hele evenement, voor meerdere dagen.

 

Indoor Speelparadijs (Fundome): boogschieten, IPS Mep de Mol en meer

Het Indoor Speelparadijs (Fundome) van Olivier Events biedt veel groepsvermaak voor weinig geld. Humor ten top bij de opblaasbare Interactive Play SystemMep de Mol’-tafel. Intussen staat er verderop een Mega Dartboard en een Schiettent. Bij de schiettent kun je boogschieten. En er is meer dan dat. Er is namelijk genoeg fun voor elk groepslid of gezinslid. En zo kunnen we nog veel meer voorbeelden geven van een mogelijke indeling. Maak er een uitje voor je kinderen van tijdens de regenachtige herfstvakantie of voorjaarsvakantie. Een ander idee is voor bedrijven die een open dag houden en ook graag vermaak voor kinderen bieden.

 

Uitje kan altijd doorgaan.

Regen, slecht weer, wisselvallig weer… geen probleem. Het voordeel van dit uitje is dat het altijd door kan gaan, mits overdekt. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen snel contact met je op. Bijna altijd binnen een werkdag. We maken graag een offerte op maat voor je en binnen no-time is je ruimte (tijdelijk) omgebouwd tot Indoor Speelparadijs (Fundome).