Hier ben je:

Ik Hou Van Kerst!

Ik Hou Van Kerst!

Op zoek naar een leuk uitje voor de kerstborrel? De donkere dagen komen er weer aan, gelukkig Kerst ook! Ik Hou Van Kerst is een gezellig familiefeest voor iedereen. Meebrullen tijdens de bekende Kersthits en leuke weetjes over de oorsprong van dit feest.

Informatie over dit uitje

14,- per persoon (vanaf 17 personen)
238,- per groep (tot en met 16 personen)
Tijdsduur: 90 minuten


Bijzonderheden

kinderen 5 t/m 12 jaar: 9,- per persoon
kinderen tot 5 jaar: gratis
groepen vanaf 50 personen: speciale voordeelprijs
locatie: onze locaties of je eigen locatie (allebei mogelijk)

Meer informatie over Ik Hou Van Kerst!

Onze eigen Kerstkenner presenteert deze ultragezellige kerstquiz Ik Hou Van Kerst! We draaien een beetje warm met het raden van bekende en minder bekende Kersthits. Vervolgens ligt er op tafel een draadloos quizsysteem die jullie gebruiken om het goede antwoord zo snel mogelijk door te geven. Weet jij precies wat de titel van de hit is, of ken jij alle nummers van deze artiest? Druk dan zo snel mogelijk!

 

Rudolph, arrenslee en witte Kerst

Tijd voor de nachtegaaltjes om even tot rust te komen. We gaan door met algemene Ik Hou Van Kerstkennis. Na deze ronde weet je alles over de rode neus van Rudolph, de arrenslee van de Kerstman en wanneer Nederland voor het laatst een witte Kerst heeft meegemaakt. Want deze meerkeuzeronde heeft leuke weetjes en verrassende feitjes. Welk team heeft een echte Kerstkenner?

 

Rijtjeshuis en Kerstbingo

Na een bak met kennis tijdens de Kerstquiz spelen we de spannende ronde ’Rijtjeshuis’. Deze ronde bestaat uit top 10 lijstjes; wat zijn de populairste Kerstmenu gerechten in Nederland en welke cadeaus worden het vaakst gekregen en weer aan een ander doorgegeven? De teams bieden tegen elkaar op, het team met het meeste lef mag proberen zoveel mogelijk goede antwoorden te geven. Na een korte pauze spelen we een echte Ik Hou Van Kerstbingo. Onze presentator verteld een mooi Kerstverhaal en dan is het aan jullie om de nummers zo snel mogelijk af te strepen!

 

Ik Hou Van Kerst: hoeveel lampjes en Kerstbom

Speel Ik Hou Van Kerst van Olivier Events, wij pakken uit met uitjes! Dit uitje is geschikt voor iedereen. Tijdens de volgende ronden spelen we nog de ronde ‘Hoeveel’ en ‘De Kerstbom’. Voorbeeldvragen zijn: hoeveel lampjes hangen er in de grootste Kerstboom tet wereld en hoeveel Kerstkaartjes bezorgd PostNL dit jaar? De teams nemen een gokje en gaan voor de punten. De finale wordt gespeeld met onze ‘Kerstbom”. Doorgeven maar, tenminste als je op tijd bent!