Hier ben je:

Drive-In Movie Night

Drive-In Movie Night

Ga voor het gaafste groepsuitje sinds jaren met de Drive-In Movie Night, een complete openluchtbioscoop. Inclusief sfeervolle attributen en extra drankjes en popcorn van scare actors, cowboys of candy girls.

Informatie over dit uitje

 

Prijs op aanvraag
Tijdsduur: avondvullend programma

Meer informatie over Drive-In Movie Night

De Drive-In Movie Night symboliseert de slogan van Olivier Events: pakt uit met uitjes. Uitpakken doen we altijd, maar bij deze activiteit helemáál. Jullie krijgen een eigen evenemententerrein met een echte Drive-In Bioscoop, parkeerrijen en entertainers. Dat is toch wel even next level. Het is een buitengewoon gezellige invulling van de avond, zeker als je ziet wat er allemaal aan aankleding gedaan wordt (geheel verzorgd door Olivier Events).

 

Het unieke voordeel van dit type uitje

Leuk, laagdrempelig en een bijzondere ervaring: iedereen houdt van de Drive-In Movie Night. Eindelijk een activiteit waarbij je gewoon lekker kunt ontspannen en niets hoeft te doen. Dat is misschien wel het unieke voordeel van dit type uitje. Even een uitje waarbij je zelf geen inspanning hoeft te leveren. In plaats daarvan is het tijd voor drankjes, popcorn en een goede film. Dit alles in een stijlvol decor in een thema naar voorkeur.

 

Drive-In Movie Night opties qua thema’s

Naast een ‘normale’ Drive In Movie Night bieden we toffe thema’s. De Horror Movie Night bijvoorbeeld. Met dit thema zit je vol angst en beven in je auto. Wat hoort nog bij de film en wat niet? Wat was dat voor figuur zonet? Help! De American Movie Night is een aantrekkelijk alternatief, de ouderwetse/nostalgische Drive-In Bioscoop vol Amerikaanse clichés. Heerlijk. Tot slot is de Western Movie Night een aanrader, met cowboys en een rodeostier.

 

Zo gaat het in z’n werk

Jullie komen in auto’s naar het filmterrein. Daar wordt iedereen opgesteld in rijen voor het scherm en die hele setting van de openluchtbioscoop is al een toffe ontvangst. Personeel in gethematiseerde kledij komt voorbij met passende versnaperingen. Vervolgens wordt de film afgespeeld op een gigantisch scherm. Autostoel naar achteren, radio aan en genieten maar (wij hebben radio’s beschikbaar als je geen radio in je auto hebt). Kortom, een onvergetelijk uitje!