Hier ben je:

Themafeest Country & Western

Themafeest Country & Western

Vier het Wilde Westen in het hoge Noorden met het Themafeest Country & Western. De feestzaal barst van de sfeerelementen en wordt omgetoverd tot één grote saloon met shooting gallery.

Informatie over dit themafeest

17,- per persoon (vanaf 42 personen)
714,- per groep (tot en met 41 personen)
Tijdsduur: 210 minuten

 

Bijzonderheden
erg geschikt voor: grote groepen.
groepen vanaf 150 personen: speciale voordeelprijs
locatie: onze locaties of je eigen locatie (allebei mogelijk)
extra optie (1), workshop linedancing: 299,-
extra optie (2), country artiest: prijs op aanvraag

Meer informatie over Themafeest Country & Western

Het Themafeest Country & Western is het ultieme themafeest voor grote groepen, zoals bedrijven en families. Voor een extra feestelijke setting kun je de bezoekers vragen om verkleed te komen. Laat de heren een en dames bijvoorbeeld een cowboyhoed (ook bij ons te bestellen) op doen gecombineerd met een Western blouse. De sfeer zit er sowieso al goed in, dankzij de aanwezigheid van een westerndorp en muziek op de prairie. Tel daar een aantal vermakelijke activiteiten bij op en het plaatje is compleet. Verzamel de cowgirls, cowboys en indianen en pas op voor de sheriff.

 

DJ/entertainer van de partij

Het westerndorp van Olivier Events bestaat uit diverse standjes (post office, sheriff’s office en meer) en een schiettent. Er liggen her en der westernzadels en hutkoffers, de vlag van de Verenigde Staten mag ook niet ontbreken. In deze omgeving is ook een enthousiaste DJ/entertainer van de partij, die de mooiste country hits draait. De muzikale pareltjes van Glenn Campbell, John Denver, Billy Ray Cyrus en Rednex komen voorbij, evenals diverse toppers uit de jaren 70 en 80. Jihaa!

 

Rodeostier, lassowerpen en meer

Naast goede muziek zijn er verschillende activiteiten die perfect passen in het Themafeest Country & Western. Rijden op een rodeostier bijvoorbeeld, of lassowerpen en geweerschieten. Spijkerslaan en hoefijzergooien zijn andere voorbeelden. Het is een en al gezelligheid. De drive-in show met licht en geluid brengt de gasten in de juiste stemming.

 

Themafeest Country & Western: extra opties

Overweeg een aanvulling op het Themafeest Country & Western in de vorm van een workshop linedancing (299,-, inbegrepen vanaf 120 personen). Bij deze workshop krijg je linedancing snel onder de knie. Sterker nog, binnen een halfuur moet het al lukken om een linedance te beheersen. Een andere ‘extra optie’ is het boeken van een country artiest als Ben the Banjoman, Ramblin’ Boots of het The Bluebirds. Prijzen op aanvraag.