Hier ben je:

Spooktocht Halloween Cirque Du Freak

Spooktocht Halloween Cirque Du Freak

Er is een duister bos. Een behekst bos. De enige plek waar horror heerst. Wij veranderen jullie locatie in een angstaanjagend terrein. Dit vormt het decor voor de Spooktocht Halloween Cirque Du Freak.

Informatie over dit uitje

19,- per persoon
Tijdsduur: 90 minuten

 

Bijzonderheden
Openen evenementen worden hier gepubliceerd.
Aanvragen voor een spooktocht op locatie bij minimaal 150 personen.
Locatie: alleen mogelijk bij je eigen locatie.

Meer informatie over Spooktocht Halloween Cirque Du Freak

Wie verstandig is, blijft uit de buurt van occulte toestanden. Wie vermaak vindt in de spanning, kiest juist voor deze angstsensatie. Laat je overmeesteren door de duisternis bij de Spooktocht Halloween Cirque Du Freak van Olivier Events. Deze jaarlijkse activiteit is keer op keer een grandioos succes bij groepen. Sluit je aan bij die eerdere ervaringen en geef je op met 5 personen of meer. Het naargeestige bos wacht op je. Durven jullie het aan?

 

Onheilspellend

Onrust. Vervreemding. Een onheilspellend gevoel. De omgeving om je heen is een vage paradox. Ogenschijnlijk steeds hetzelfde, stiekem voortdurend in verandering. Je denkt alles onder controle te hebben, maar niets is minder waar. Deze spooktocht laat je twijfelen aan alles wat je ziet en hoort. Bewoog daar iets? Wie of wat was dat? Is dit nog een onderdeel van de activiteit of zijn we in een nachtmerrie beland? Olivier Events tovert je locatie om in een echt spooktocht. Wij leveren zowel de scare-actors (spoken), als de grime en de decoratie.

 

Data Spooktocht Halloween Cirque Du Freak of op eigen locatie

De data voor deze activiteit zijn van tevoren vastgelegd. Nieuwe data voor 2023 worden bekend gemaakt zodra er een datum en locatie is vastgelegd en dit een open evenement betreft. Het is niet vanzelfsprekend dat er elk jaar open spooktochten door ons worden georganiseerd omdat we hiervoor afhankelijk zijn van open data en beschikbaarheid van locaties.  Het is wel mogelijk om een spooktocht te doen op jullie eigen locatie. Neem hiervoor contact op met Olivier Events. Met de nodige details kunnen we een offerte voor jullie opstellen. Het voordeel van een spooktocht op jullie eigen locatie is dat er daardoor veel meer data beschikbaar zijn. We horen graag wat van je.

 

Olivier Events: ervaring in spooktochten en meer

Het team bestaat uit enthousiaste entertainers met jarenlange ervaring in de eventbranche. We hebben al talloze spooktochten mogen organiseren. Daarnaast verzorgen we ook het Themafeest Halloween Horror Night. Sinds 2011 is Olivier Events sowieso al verantwoordelijk voor duizenden activiteiten en (thema)feesten in Noord-Nederland en daarbuiten. Het streven is om altijd weer uit te pakken. Vandaar onze slogan: Olivier Events pakt uit met uitjes.