Hier ben je:

Pubquiz

Pubquiz, gezelligheid voorop!

De leukste vragenrondes volgen elkaar op bij de gezellige Pubquiz van Olivier Events. Onze professionele entertainer past de vragen aan op elke groep, waardoor de quiz geschikt is voor iedereen.

Informatie over dit uitje

16,- per persoon (vanaf 17 personen)
272,- per groep (tot en met 16 personen)
Tijdsduur: 90 minuten

 

Bijzonderheden
kinderen 5 t/m 12 jaar: 9,- per persoon
kinderen tot 5 jaar: gratis
groepen vanaf 50 personen: speciale voordeelprijs
extra optie, quiz op maat: 59,- per groep
locatie: onze locaties of je eigen locatie (allebei mogelijk)

Meer informatie over Pubquiz

De energieke quizmaster neemt jullie mee in allerlei verschillende onderwerpen tijdens onze gezellige Pubquiz! Het begint met de meerkeuzeronde (‘Cijfers Liegen Niet!’). Geef door middel van kaarten een antwoord. De eerste ronde bestaat voornamelijk uit gokvragen. Hierna weet je hoe vaak bepaalde landbewoners het met elkaar doen, hoe vaak ze op een specifiek continent een missverkiezing houden en welk deel van de mensheid in aliens gelooft.

 

Rijtjeshuis, muziek en films

Spannende ronde over rijtjes van tien. Voorbeeldvragen kunnen gaan over de grootste steden ter wereld en de meest gebruikte hashtags. Misschien heb je hier geen panklaar antwoord op, maar gelukkig zijn er nog genoeg pogingen mogelijk bij één van de andere rijtjes. Vervolgens spelen we door met de ronden ‘Klassieke Introotjes’ en de Filmronde. Muzieknummers en filmvragen flitsen voorbij. Wie was de zanger(es)? Wat weet jij van 007?

 

Pubquiz: Toetersport en Oranje

Na de lading rijtjes, muziek en films gaan we door met sport. Elk team krijgt een toeter. Toeter zo snel mogelijk om een antwoord te geven. Het is dan natuurlijk wel belangrijk dat je weet wélke vraag er gesteld wordt. Oranje Boven is de volgende stap, met allerlei hits van eigen bodem voor een ouderwets Hollands feestje. En meezingen is toegestaan maar probeer wel een beetje vriendelijk blijven voor de trommelvliezen van je vriend(in) of collega.

 

Top (40)

Vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje of familiefeest? Wat je gelegenheid ook is, Olivier Events pakt uit met uitjes. De Pubquiz is daar een goed voorbeeld van. Vaak wordt er gekozen voor een ‘quiz op maat’, hierin worden persoonlijke vragen en anekdotes toegevoegd, of vragen over het bedrijf gesteld. Vrienden, families en bedrijven vinden deze activiteit vaak ‘helemaal top’. Net zo top is de afsluiter van de avond: 40 seconden van bekende hits die een hoge of lange ‘Top 40-notering’ hebben gehad. Een cruciale finale die nog alles kan veranderen aan de eindscore…