Themafeest Halloween Horror Night

 17

Informatie over dit themafeest

17,- per persoon (vanaf 42 personen)
714,- per groep (tot en met 41 personen)
Tijdsduur: 210 minuten

 

Bijzonderheden
erg geschikt voor: grote groepen
groepen vanaf 120 personen: speciale voordeelprijs
locatie: onze locaties of je eigen locatie (allebei mogelijk)

Categorie:

Beschrijving

Meer informatie over Themafeest Halloween Horror Night

Met het Themafeest Fright Night: Halloween Horror verzeker je jezelf van een angstaanjagend leuke feestavond. Iedereen is helemaal in de mood voor de spookachtige setting met een geestige themafeestbegeleider. Geen wonder, de dresscode is namelijk Halloween Horror. Zombies, skeletten en monsters verzamelen zich en jagen elkaar de stuipen op het lijf. Schrik niet, dit belooft een geweldige avond te worden. Ondertussen vult de dansvloer zich met creeps die dansen op hits als Thriller, The Phantom of te Opera en Highway to Hell.

 

Gladiatorengevecht tussen engste verschijningen

Feestenfacilitator Olivier Events pakt uit met themafeesten. Daar organiseren we ook passende activiteiten bij. Want een feest is nog leuker als de sfeer lekker losjes wordt. En daar dragen activiteiten in de praktijk altijd aan bij. Dus gaan we los met een heus (vrijwillig) gladiatorengevecht tussen de engste verschijningen in de zaal. Welk gedrocht neemt het op tegen welk misbaksel? We gaan het meemaken tijdens het themafeest Fright Night: Halloween Horror.

 

Themafeest Fright Night: Halloween Horror met grimeur en dj

Zo’n Halloween themafeest is op zichzelf al bijzonder vermakelijk. Maar wij zouden Olivier Events niet zijn als we niet iets extra’s bedacht hadden. Daarom hebben we naast een professionele dj ook een professionele grimeur ingeschakeld! Die grimeur brengt gruwelijk lelijke en bloederige wonden aan op bijvoorbeeld je arm of been. Door middel van speciale grimeurtechnieken lijkt het levensecht. Dat is vet.

 

Halloween themafeest met bibberspiraal

Terwijl elders in de zaal ons gladiatorengevecht gaande is, staat hier de uitdagende bibberspiraal. Een klassieker waarvan de moeilijkheidsgraad toeneemt, onder belangstelling van al die horrorfiguren rondom je. Breng de ring met handvat van het begin naar het einde. Dit onder immense druk. Het is tenslotte Fright Night: Halloween Horror. Hé dj, bouw de spanning nog maar wat verder op. Plots valt het licht uit..

Extra informatie

welke-locatie

Brasserie ’t Hof van Zuidlaren, Brasserie Weddermeerhoeve, Café Olivier, Olivier Beach, Partycentrum de Postwagen, Partycentrum It Dielshûs, Partycentrum Old Dutch, Partycentrum Strandheem, Restaurant It Ferhaal, Uw eigen locatie