Silent Disco

 6

Informatie over dit uitje

6,- per persoon (koptelefoon)
399,- eenmalig (drive-in show)
Tijdsduur: 90 minuten

 

Bijzonderheden
0ptioneel: karaoke, meerprijs 90,-
locatie: onze locaties of je eigen locatie (allebei mogelijk)

Categorie:

Beschrijving

Meer informatie over Silent Disco

Stiekem is het wel een geweldig gezicht. Je loopt de zaal in en je ziet je groep op een bepaalde manier bewegen, maar je hebt geen idee waar ze naar luisteren. Dat ziet er dan best knullig uit. Tot je zelf ook een koptelefoon krijgt en beleeft wat zij beleven. Die komt wel even binnen. Voel de vrijheid in de unieke Silent Disco vibes en laat je helemaal gaan. Het maakt allemaal niet uit, de Silent Disco is het beste besluit. De koptelefoons hebben maar liefst drie kanalen. Kanaal één is het kanaal waar je naar de DJ luistert die de gezelligste hits draait, eventueel in thema. Op kanaal twee kun je zelf je verzoekjes indienen met behulp van een app op je telefoon. Kanaal drie is het kanaal waar je optioneel zelf zingt, namelijk karaoke.

 

Uniek voordeel Silent Disco

Naast het feit dat dit natuurlijk een leuk en origineel groepsuitje is, is er ook nog eens een uniek voordeel. Je kunt gewoon gezellig kletsen met familie, vrienden of collega’s bij de bar. Een fatsoenlijk gesprek wordt niet verstoord door keiharde muziek. En wie wel weer ‘vol’ de muziek in wil gaan, zet de koptelefoon op. Daarmee is de Silent Disco een ideale oplossing voor alle bedrijfsfeestje. De gasten zijn niet veroordeeld tot muzikaal spektakel, het is immers een keuze.

 

Sfeervol

De Silent Disco van Olivier Events waarborgt een sfeervol bedrijfsfeest. Een ‘kletszone’ waar de eventuele andere uitjes geëvalueerd worden en een ‘danszone’, waar iedereen geniet van het beste geluid. Vanuit de kletszone wordt er gegarandeerd gelachen om hoe dat er uitziet: zo’n dansende groep met koptelefoons op. Om daarna lekker mee te doen met een gezonde dosis zelfspot en plezier. Dansen alsof niemand kijkt. Fanatiek!

 

A-merk vol ervaring

Olivier Events is een A-merk voor groepsuitjes in Nederland. De entertainers zijn professioneel, ervaren en enthousiast. Bovendien brengen ze energie en een gulle glimlach. Een combinatie van uitjes zorgt hoe dan ook voor een geslaagd dag- en avondprogramma. De Silent Disco is daarin een populair onderdeel. Vul het onderstaande formulier in voor een aanvraag of neem contact op.

Extra informatie

soort-activiteit

Compleet avondvullend, Grandioos themafeest

welke-locatie

Brasserie ’t Hof van Zuidlaren, Brasserie Weddermeerhoeve, Café Olivier, Partycentrum de Postwagen, Partycentrum It Dielshûs, Partycentrum Old Dutch, Partycentrum Strandheem, Uw eigen locatie