E-Chopper met GPS-puzzeltocht

 47

Informatie over dit uitje

47,25 per persoon (vanaf 10 personen)
472,50 per groep (tot 10 personen)
Tijdsduur: circa 2 uur

 

Bijzonderheden
locatie: zowel mogelijk bij Partycentrum Strandheem als op je eigen locatie.
voorwaarden: in het bezit van minimaal rijbewijs AM, betaling eenmalig borg 250 euro.

Categorie:

Beschrijving

Meer informatie over E-Chopper met GPS-puzzeltocht

Een E-Chopper valt op als avontuurlijk en milieuvriendelijk voertuig, een elektrische variant van de chopper. Het stoere uiterlijk blijft geheel bewaard, onder andere door de vormen en dikke banden. Daarom heeft dit juweeltje haast een Instagrammable karakter. Daarnaast zie je de chopper terug in TikTok-filmpjes. Maar de echte levensgenieters omarmen het voertuig eveneens, vanwege het stijlvolle design en het vrijheidsgevoel. Zo’n heerlijk ontspannen ritje, terwijl de wind door je haren gaat, voelt gewoon heel goed.

 

Stoere, leuke en milieuvriendelijke groepsactiviteit

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Olivier Events. Vandaar dat deze groepsactiviteit vriendelijk is het voor het milieu. Alle voertuigen zijn geheel elektrisch en stoten dus geen fijnstof of andere rommel uit. Om die reden kun je volledig en verantwoord genieten van een prachtige toertocht. En dat nog wel op een stoere chopper. Zorg dat je foto’s maakt, want dit worden leuke herinneringen. Dat staat nu al vast.

 

GPS-puzzeltocht voor nog meer pret

Leuk en aardig, die E-Chopper, maar hoe weet je wat de route is? Het antwoord schuilt in een GPS-systeem, die op de chopper bevestigd is. Bovendien zit daar een puzzel-element bij. Jullie krijgen verschillende vragen over min of meer wonderlijke wetenswaardigheden. Zo biedt de puzzeltocht met een licht educatief tintje nog meer pret voor de deelnemers. Uiteraard met een luchtige insteek.

 

Op pad met de E-Chopper

Jullie gaan lekker op pad met de ‘Spyder Wheelz’ E-Chopper van Olivier Events. Dat belooft ten eerste een gezellig groepsuitje en ten tweede een avontuurlijk tintje. De route leidt namelijk ook langs onverharde wegen. Samengevat biedt de E-Chopper met GPS-puzzeltocht genoeg vermaak voor een fijn dagje uit. Dit uitje is overal in Nederland te boeken, wij bezorgen de choppers bij jullie op locatie. Daarnaast hebben wij een vaste standplaats bij Partycentrum Strandheem, vlakbij het drie provinciën punt van Groningen, Friesland en Drenthe.

Extra informatie

soort-activiteit

Hilarisch vrijgezellenfeest, Lekker buiten, Veilig Coronaproof

welke-locatie

Olivier Beach, Partycentrum Strandheem