Hier ben je:

Vliegend Trektapijt

Vliegend Trektapijt

Het Vliegend Trektapijt kun je uitstekend toepassen als zeskamp-onderdeel. Teams kunnen hun eigen trektapijtjes verplaatsen door gelijktijdig omhoog te springen. Welk team wint en komt als eerst aan de overkant?

Informatie over deze attractie

9,- voor een dag (afhalen en retourneren)
19,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 2 x 1 meter
hoogte: 0,05 meter

Meer informatie over Vliegend Trektapijt

Samenwerking, leiderschap en humor komen in de metaforische ‘blender’ bij de attractie ‘Vliegend Trektapijt’. Het resultaat is een heerlijke en hilarische attractie, waarbij er zomaar heel wat misgaat. De trektapijtjes vormen bijvoorbeeld een treintje, alleen niet iedereen springt tegelijkertijd. Vervolgens vallen er her en der teamgenoten om en oogt het allemaal bepaald niet soepel. Dit tot groot vermaak van alle aanwezigen, het publiek en de supporters.

 

Zeskamp-onderdeel

Vanwege het kortdurende karakter fungeert het Vliegend Trektapijt het beste als onderdeel van een zeskamp. Tijdens een zeskamp leggen teams allerlei verschillende onderdelen af, een obstakelreeks vol leuke uitdagingen. Dit trektapijt is daar dus één van. Aangezien Attractieverhuur Olivier meerdere onderdelen biedt, raden we aan om alle attracties te bekijken. Zo kun je gemakkelijk, goedkoop en snel een zeskamp samenstellen. Bovendien krijg je korting wanneer je attracties combineert.

 

Vliegend Trektapijt huren

Dit zeskamp-onderdeel huur je voor een laag bedrag bij Attractieverhuur Olivier. Daarom is er ongetwijfeld ruimte voor extra spelonderdelen. Overweeg een combinatie van attracties om van voordeel te profiteren bij het huren. Zo hebben we bijvoorbeeld de zeskamp onderdelen Hoofd Waterdragers, Loopbroek 4-persoons, Sponsbroeken races voor kinderen en volwassenen en de Kruip Rups in ons assortiment. Verder wijzen we graag naar Fun Food en Partyverhuur als concrete aanvullingen. Op die manier organiseer je in een paar klikken een heel mooi evenement.

 

Teambuilding

Deze attractie stimuleert teambuilding, omdat samenwerken hier echt een succesvoorwaarde is. Allereerst gaat het dan om communicatie en coördinatie. Wat is het teken om te springen, wie geeft het teken en wanneer? Om die reden zal ook een vorm van leiderschap een cruciale rol spelen. Maar bovenal draait het natuurlijk om plezier maken met z’n allen. En dat zit wel goed! Attractieverhuur Olivier biedt een wereld aan attractieplezier. Reserveer nu het Vliegend Trektapijt!

 

Wat krijg je?

  • Vliegend Trektapijt