Voertuig huren

Hier ben je:

Limousine huren: heel tof

Zet de voordelen op een rijtje en je begrijpt direct dat partyvervoer een steengoed idee is. Vervolgens is het belangrijk om een voertuig te kiezen. Onze aanrader is een limousine: heel tof.

Voel je king of queen met je squad of team in dit stijlvolle voertuig. Dankzij de professionele chauffeur kan iedereen drinken op het feest. Bovendien wordt het groepsgevoel versterkt. De limousine levert een positieve boost en mooie herinneringen.

Goedkoop een limousine huren (tarieven)

Een limousine blijft een magisch voertuig. Je ziet er ergens een rijden en je denkt meteen dat het om exclusieve personen gaat. Voorbijgangers kijken ook altijd even om. Bij Partyvervoer Olivier huur je goedkoop een stijlvolle limousine. Je betaalt per gereden uur slechts 75 euro. De minimale huurprijs is 150 euro (twee gereden uren).

Als je met een groep van 8 personen deze limo boekt, is dat dus minder dan 20 euro per persoon! Het eventuele wachtgeld bedraagt 30 euro per uur.

Limousine ‘The Pink Lady’, bekend van RTV Noord

Met The Pink Lady heeft Partyvervoer Olivier een unieke limousine. Zowel van buiten als binnen is de limousine in roze uitgevoerd. Met superluxe zetels en een speciaal interieur beleef je het echte VIP-gevoel.

Leuk detail: onze limousine is bekend van RTV Noord. Het voertuig vormde een prominent onderdeel tijdens een aflevering van het weekendprogramma Expeditie Grunnen. Sindsdien is ‘The Pink Lady’ nog populairder.

Feestjes en uitjes

De limousine van Partyvervoer Olivier wordt vaak geboekt in combinatie met feestjes en uitjes van ‘Olivier Events’. Deze Events-tak levert alles voor je familiedag, personeelsuitje of vrijgezellenfeest.

Het stralende trio wordt compleet gemaakt door Café Olivier, één van de locaties waar de uitjes plaatsvinden. Olivier pakt uit met uitjes en The Pink Lady: rijden jullie straks rond in deze gave limousine? Neem nu contact op.

There is nothing to show here!
Slider with alias Partyvervoer-slider-boven-recenssies not found.