Hier ben je:

Opblaasbare Bierpul (Penalty Schieten)

Opblaasbare Bierpul (Penalty Schieten)

De Opblaasbare Bierpul van Attractieverhuur Olivier leent zich voor een potje Penalty Schieten. De opblaasbare attractie kan eveneens gebruikt worden als decoratie. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een themafeest (Après-ski, Oktoberfest).

Informatie over deze attractie

39,- voor een dag (afhalen en retourneren)
59,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 1 x 1 meter
hoogte: 1 meter

Meer informatie over Opblaasbare Bierpul (Penalty Schieten)

De Opblaasbare Bierpul is allereerst een geweldig leuk sfeerobject en decorstuk voor feesten en partijen. Het doet denken aan een waar hoogtepunt in de muzikale geschiedenis. “Ik moet zuipen! Barman hedde gij mij niet geheurd”, aldus PartyfrieX Ft. Schorre Chef. Dát zijn wel de namen hoor. “Doe mij wat bier. Ieder kwartier”, zingen de briljante parels in hun megahit. Dit immens feestelijke gevoel krijg je ook van deze grote bierpul. Een aanwinst voor elk evenement, feestje of partij. Dus voor alle gelegenheden. Want: “Ik moet zuipen!”

 

Penalty Schieten

Tegelijkertijd vormt de Opblaasbare Bierpul een enigszins sportieve attractie. Het gaat hier om een open pul waar je van afstand ballen in kunt schieten. Vervolgens is het de vraag wie van de aanwezigen dit het beste kan. Elke deelnemer krijgt een x-aantal pogingen met 3 ballen vanaf een vast punt. Een afstand van 11 meter is optioneel, wanneer dat in de praktijk werkt. Deze sfeerrijke vorm van ‘Penalty Schieten’ levert een leuke activiteit op en lachende gezichten. Helemaal onder het genot van een lekker fris biertje. Als dit niet het ultieme verhuurpraatje is, weten wij het ook niet meer!

 

Opblaasbare Bierpul: Themafeest Après-ski of Oktoberfest

Verder valt de opblaasbare attractie niet te missen bij een themafeest Après-ski of Oktoberfest. Het is toch geniaal wanneer er zo’n enorme, opblaasbare bierpul staat opgesteld in de zaal. Daarom doet dit gekke ding het evengoed goed als ‘fotowand’. Voor TikTok, Instagrammable selfies en andere toestanden, snap je.

 

Opblaasbare Bierpul huren

Voor het huren van dit wonderschone object klop je digitaal aan bij Attractieverhuur Olivier. Vul het contactformulier onderaan de pagina in en we reageren snel, meestal binnen een dag. Wij verhuren de attractie en verzorgen optioneel de op- en afbouw, daarnaast kunnen wij het vervoer regelen naar elke gewenste locatie in Noord-Nederland of daarbuiten.

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Ballen 3x