Hier ben je:

Themafeest Après Ski

Themafeest Après Ski

Vier het leukste Après Ski-feestje gewoon in eigen land met het über tolle Themafeest Après Ski. Het gezelligste feestje! Dit is een heel leuk idee voor het bedrijfsfeest of familiefeest.

Informatie over dit themafeest

14,- per persoon (vanaf 42 personen)
588,- per groep (tot en met 41 personen)
Tijdsduur: 210 minuten

 

Bijzonderheden
erg geschikt voor: grote groepen
groepen vanaf 150 personen: speciale voordeelprijs
locatie: onze locaties of je eigen locatie (allebei mogelijk)
extra optie (1), karaokeshow: 179,-
extra optie (2), après ski-artiest: prijs op aanvraag
extra optie (3), spijkerbroekhangen & truss carré: 279,-
karaoke, spijkerbroekhangen en truss carré inbegrepen vanaf 120 personen

Meer informatie over Themafeest Après Ski

Sneeuwpoppen, houten chalets en een sneeuwmachine: een sfeervol tafereel voorzien van een dj en de beste Après Ski-hits. Bij Olivier Events zorgen we voor een complete sfeer. Het Themafeest Après Ski is dan ook een regelrechte aanrader voor iedereen die dol is op gezelligheid. Kom in stijl, ga verkleed. Denk hierbij aan Lederhosen, Dirndls of een Tirolerhoedje. Jetzt geht’s los! Het feest kan beginnen.

 

Uitgebreid decor

Onze Après Ski-party bestaat uit een uitgebreid decor met een achtergronddoek (10×3 meter), een 3D-skihut, houten panelen met ski’s, opblaasbare sneeuwpoppen en lookalike dennenbomen. En de optelsom wordt nog mooier: het wordt een heuse drive-in show met een grote geluidset, dj-booth en een spetterende lichtshow. Plus die sneeuwmachine. De stijlvol uitgedoste dj/entertainer maakt er vervolgens een geweldig feest van.

 

Feestmuziek en activiteiten

De goede sfeer maakt het Themafeest Après Ski zo geliefd bij bedrijven, families en andere grote groepen. Heerlijke feestmuziek én de alleraardigste activiteiten hebben daar een aanzienlijk aandeel in. Jullie worden tussendoor vermaakt met spellen als langlaufen, spijkerslaan, bierpulschuiven en een jodelwedstrijd. Ook tampons lutschen, platzen Ballon, Schlag Karte, Nutzpflanzen en Essen die Zitrone behoren tot de onderdelen. Alles op vrijwillige basis.

 

Themafeest Après Ski: Extra opties

De schlagers klinken door de ruimte, iedereen staat op de dansvloer en er is bovendien volop ruimte voor eigen verzoekjes. Sowieso al een prima setting, waar zelfs nog extra opties mogelijk zijn. Zo kunnen jullie het Themafeest Après Ski uitbreiden met een karaokeshow en/of speciale Après Ski-artiesten*: De Dikdakkers (o.a. Cowboys en Indianen), De Zware Jongens (o.a. Jodeljump), Cooldown Café (o.a. Hey Baby) of De Alpenzusjes (o.a. Hutje Op De Hei, Naar Voren, Naar achter).

*Je kunt ook kiezen voor lokale helden als Lytse Hille, Ein Prosit of Zanger Rinus.

 

PS
Een aanvullende tip is Spijkerbroekhangen & Truss Carré. Deze hilarische activiteit past immers perfect in het themafeest, hoelang kun jij aan een spijkerbroek hangen? Samen met het Spijkerbroekhangen komt er ook een Truss Carré over de dansvloer te staan. Hier hangen niet alleen de lederhosen maar ook diverse discolampen en effecten. Kortom, een leuke activiteit en een spetterende lichtshow. Vanaf 120 personen is deze aanvulling bij de prijs inbegrepen.