Hier ben je:

Themafeest Oktoberfest

Themafeest Oktoberfest

Organiseer je eigen grote Oktoberfest met karaokeshow, bierpullen en pretzels. Inclusief achtergronddoek, 3D-skihut en drive-in show met grote geluidset. Ook is er een spetterende lichtshow aanwezig. Dit wordt een topfeest.

Informatie over dit themafeest

14,- per persoon (vanaf 42 personen)
588,- per groep (tot en met 41 personen)
Tijdsduur: 210 minuten

 

Bijzonderheden
erg geschikt voor: grote groepen
groepen vanaf 150 personen: speciale voordeelprijs
locatie: onze locaties of je eigen locatie (allebei mogelijk)
extra optie (1), karaokeshow: 179,-
extra optie (2), Oktoberfest-artiest: prijs op aanvraag
finale optie (3), spijkerbroekhangen en truss carré: 279,-
karaoke, spijkerbroekhangen en truss carré inbegrepen vanaf 120 personen

Meer informatie over Themafeest Oktoberfest

Een Themafeest Oktoberfest organiseer je uiteraard met Olivier Events. Wij trekken namelijk alles uit de feestkast. Hadden we het al over de houten chalets, de sneeuwpoppen en de sneeuwmachine gehad? Oh, en wat te denken van de lookalike dennenbomen en houten panelen met ski’s. Tel er gerust nog maar een dj-booth bij op. De DJ draait bekende en misschien een paar onbekende echte Duitse schlagers maar feest gegarandeerd. Daarnaast komt er een enthousiaste entertainer mee die de boel nog verder op stelten zet. Jetzt geht’s los!

 

Sfeer Oktoberfest

Het Oktoberfest behoort tot de populairste themafeesten van uitjesbedrijf Olivier Events. Allereerst door de geweldige sfeer natuurlijk, waar iedereen van houdt. En vanwege het laagdrempelige karakter, de feestelijke aanblik en de grappige verkleedpartij. Want reken maar dat we jullie in Lederhosen en Dirndls verwachten. Met als het even kan een Tirolerhoedje op het hoofd. Daarnaast zorgt het grote achtergronddoek voor een fraai decor. De zaal waar wij jullie verwelkomen zal aanvoelen als een echte Oktoberfest feesttent.

 

Aangevuld met activiteiten (inbegrepen)

De entertainers van Olivier Events voorzien jullie van een gaaf Oktoberfest met alles erop en eraan. Daar zitten ook allerlei activiteiten bij als aanvulling, geheel inbegrepen. Ten eerste bierpulschuiven, dat kan niet anders als je een Oktoberfest organiseert. Ten tweede pakken we uit met spellen als langlaufen, spijkerslaan en de fantastische jodelwedstrijd. Tot slot zijn er onderdelen als tampons lutschen, platzen Ballon, Schlag Karte, Nutzpflanzen en Essen die Zitrone. Deelname aan activiteiten is vrijwillig.

 

Themafeest Oktoberfest: meer mogelijkheden

Er klinkt muziek, er zijn talloze sfeerelementen en er zijn activiteiten. Daarmee bezit je reeds ruimschoots over ingrediënten voor een groot feest. Maar er zijn zelfs nog meer mogelijkheden. De onmisbare karaokeshow bijvoorbeeld, die je sowieso er bij krijgt vanaf 120 personen. Verder wijzen we graag naar de mogelijkheid van een inhuurbare Oktoberfest-artiest. Ten derde, de mogelijkheid van een truss carré met spijkerbroekhangen.