Hier ben je:

Archery Tag Arena (Boarding)

Archery Tag Arena (Boarding)

Een schietactiviteit op je eigen locatie spelen, dat kan met onze Archery Tag Arena (Boarding). Een grote arena (20 x 10 meter) waarin je makkelijk met twee teams Archery Tag of Gellyball speelt. De arena kan ook gebruikt worden als afzetting voor een kinderparcours, outdoor feest locatie of rokvoetbal. Met de speciale legerkleuren een echte eyecatcher.

Informatie over deze attractie

339,- voor een dag (incl. op- en afbouw)
399,- voor een dag (met bunkers incl. op- en afbouw)
489,- voor een dag (met Archery Tag, bunkers en incl. op- en afbouw)
489,- voor een dag (met Gellyball, bunkers en incl. op- en afbouw)

 

Bijzonderheden
brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 20 x 10 meter
hoogte: 3,3 meter

Meer informatie over Archery Tag Arena (Boarding)

Speciaal ontworpen voor Archery Tag, Gellyball of Lasergame op locatie, de Archery Tag Arena (Boarding) is nu te huur bij Attractieverhuur Olivier. In speciale legerkleuren en enorm groot. Je kunt hierin prima een partijtje spelen van 8 x 8 personen. De arena is een enorme blikvanger voor bij een evenement, sportdag op het schoolplein of bij je bedrijf. De arena kan natuurlijk ook gebruikt worden als speelparcours voor kleine kinderen, als sportveld of als outdoor feest locatie.

 

Wij hebben opblaasbare bunkers in dezelfde kleuren als de arena

Een outdoor schietactiviteit valt altijd in de smaak. Eén van onze meest geboekte uitjes is Archery Tag, waarbij je met pijl en boog op elkaar schieten. De pijlen hebben een zacht uiteinde waardoor je elkaar veilig kunt raken. Hiervoor zet je de Archery Tag Arena (Boarding) vol met attributen, zogenaamde bunkers, om achter te schuilen. Wij hebben opblaasbare bunkers in dezelfde kleuren als de arena.

 

Archery Tag Arena: Gellyball

Op zoek naar iets anders dan Archery Tag? Dan hebben we nog een mooi schietspel in ons assortiment, namelijk Gellyball. Hiermee schiet je met speciale pistolen en waterballetjes op elkaar. Deze activiteit is geschikt voor de hele familie. Net als bij Archery Tag krijg je een speciale helm op om je gezicht te beschermen. Deze arena is maar liefst 2o meter lang, 10 meter breed en 3,3 meter hoog, genoeg ruimte voor de spelers dus.

 

Olivier Events kan de complete activiteit verzorgen

Attractieverhuur Olivier regelt het vervoer, zet de Archery Tag Arena (Boarding) voor je op en bouwt de arena weer af. Zo heb je hier helemaal geen omkijken naar. De materialen voor Archery Attack en/ of Gellyball kun je erbij huren zodat je dit zelf kunt spelen en begeleiden. Andere activiteiten die goed in de arena passen zijn de Mega Basketbalgame en rokvoetbal. Helemaal uitbesteden kan ook, onze partnerbedrijf Olivier Events verzorgt de complete activiteiten Archery Tag en Gellyball op elke gewenste locatie. De Sweeper XXL (Stef Stuntpiloot) en de Pannakooi Voetbal Arena zijn mooie attracties om met de arena te combineren. Bekijk ook onze andere voetbalspellen uit attracties uit onze spelverhuur.