Hier ben je:

Sweeper XXL (Stef Stuntpiloot)

Sweeper Wipeout XXL (Stef Stuntpiloot)

Bij de Sweeper Wipeout XXL heb je de uitdaging om te blijven staan. De grote armen draaien rond, steeds wat sneller. Een gave attractie, die ook bekendstaat als Stef Stuntpiloot.

Informatie over deze attractie

499,- voor vier uren (dagdeel, incl. begeleiding en op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 9,5 x 9,5 meter
hoogte: 3 meter

Meer informatie over Sweeper Wipeout XXL (Stef Stuntpiloot)

De Sweeper Wipeout XXL of Stef Stuntpiloot ken je vast van TV vanwege Wipeout. Hier is het één van de populairste en grappigste spelkussens om te huren in het gehele aanbod. Dat begrijpen we best, aangezien die armen heel wat teweegbrengen. Mensen vliegen op de gekste manieren van de plateaus dankzij de zwieper die ze krijgen. Daarom staat de uitdaging: blijven staan!

 

Sweeper Wipeout XXL huren

Huur nu de Sweeper Wipeout XXL voor een relatief laag bedrag. Deze aanbieding is namelijk inclusief begeleiding. Plus, dat zit er nog eens bij, de op- en afbouw door onze professionele entertainers. Al met al zo’n offer you can’t refuse, zoals de Engelsen het zouden zeggen. Oftewel, een aanbieding die je niet kunt weigeren. Maar wel accepteren. Om vervolgens te genieten van het hilarische schouwspel voor je. Zwieper hier, zwieper daar.

 

Stef Stuntpiloot, beste attractie evenement

Soms is het leven heerlijk simpel. Bijvoorbeeld als het om vermaak gaat. Waarom zou je ingewikkeld doen als publiek smult van makkelijke concepten? Stel je een groot luchtkussen voor met een aantal plateaus. Denk daarnaast aan twee ronddraaiende armen. Beeld je dan in dat die armen de deelnemers een behoorlijke zwieper geven. Zo simpel kan het zijn. En het is ook nog eens ontzettend leuk! De beste attractie voor je evenement.

 

Attractieverhuur Olivier

Attractieverhuur Olivier verhuurt de Sweeper Wipeout XXL aka Stef Stuntpiloot. Ons attractieverhuurbedrijf biedt grote en populaire attracties voor kleine en vriendelijke prijsjes. Schakel ons nu in en we bezorgen/verzorgen de attractie van A tot Z. Zo weet je dat het goed zit tijdens het evenement. Wel zo prettig natuurlijk. Attractieverhuur Olivier: een wereld aan attractieplezier.

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Besturing met verschillende standen en automatische tijdsmeting
  • Inclusief begeleiding door een professionele bestuurder