Hier ben je:

Volleybalveld (Beachvolleybal)

Volleybalveld (Beachvolleybal)

Een compleet volleybalveld huren start bij Attractieverhuur Olivier, hét attractieverhuurbedrijf voor volleybalvelden. Onze velden zijn ook te gebruiken met beachvolleybal. We beschikken over vijf complete velden voor uitdagende potjes volleybal.

Informatie over deze attractie

49,- voor een dag (afhalen en retourneren)
79,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 8 x 16 meter
hoogte: 2,5 meter

Meer informatie over Volleybalveld (Beachvolleybal)

Het huren van een volleybalveld doe je het liefst goed en goedkoop. Om die reden kun je terecht bij Attractieverhuur Olivier. Als attractieverhuurbedrijf bezitten wij vijf complete volleybalvelden. En elk afzonderlijk volleybalveld verhuren we al voor enkele tientjes. Daarom ben je bij ons voordelig uit. Dus ga voor die ‘smash’ en sla dit het reserveringssysteem binnen. Kies allereerst je voorkeursdatum en zorg dat je andere liefhebbers te snel af bent.

 

Afmetingen volleybalveld

De afmetingen van het volleybalveld zijn 8 x 16 meter. Verder reikt de nethoogte tot 2,5 meter. Het volleybalnet valt aan te spannen. Bij het huren is de belijning voor het speelveld inbegrepen, evenals de volleybal (2x). Het veld is ook geschikt voor beachvolleybal. De genoemde huursom geldt voor de huurperiode van één dag. Je krijgt korting op het huurbedrag per dag als je de ‘attractie’ meerdere dagen huurt. Er geldt evengoed korting wanneer je het volleybalveld combineert met andere attracties. Denk bijvoorbeeld aan Springkussens & Kinderattracties, Zeskampattracties of juist nog meer Sportattracties. Voor een lage totaalprijs heb je dan heel wat plezier verzameld.

 

Attractieverhuur Olivier

Attractieverhuur Olivier biedt naast de ‘kale’ verhuur extra diensten. Zo kunnen we onder andere de attractie brengen en ophalen. Daarnaast bieden we aan om de op- en afbouw te verzorgen. Het alternatief is (zelf) afhalen, op- en afbouwen en schadevrij retourneren. De staanders zijn plm. 2,8 meter lang, let hier wel op bij het vervoer.

 

Spellentoernooi organiseren

Overweeg om een sportief spellentoernooi te organiseren, vol sportieve attracties. Van een Voetbal Pooltafel tot een Mega Basketbalgame of Rokvoetbal en Bubbelvoetbal. Stuk voor stuk leuke aanvullingen op het volleybalveld (Beachvolleybal). Bij heel mooi weer kun je er ook voor kiezen een aantal waterattracties toe te voegen. Bovendien kan zo’n toernooi op heel wat enthousiasme rekenen onder de deelnemers. Doen!

 

Wat krijg je?

  • Volleybalnet (aan te spannen)
  • Belijning voor speelveld
  • Volleybal 2x