Hier ben je:

Themafeest Winter Wonderland

Themafeest Winter Wonderland

Er ligt sneeuw in de sfeervol aangeklede zaal, als prelude op het ‘Themafeest Winter Wonderland’-verhaal. Welkom in een witte wereld met een bevroren landschap, wit meubilair en een twinkelende lichtshow.

Informatie over dit themafeest

17,- per persoon (vanaf 42 personen)
714,- per groep (tot en met 41 personen)
Tijdsduur: 210 minuten

 

Bijzonderheden
erg geschikt voor: grote groepen
groepen vanaf 120 personen: speciale voordeelprijs
locatie: onze locaties of je eigen locatie (allebei mogelijk)

Meer informatie over Themafeest Winter Wonderland

Het Themafeest Winter Wonderland barst van de gezelligheid en van de feestelijkheid. Hoe kan het ook anders wanneer de witte loper je verwelkomt in een spontaan winterwalhalla. Als een kind zo blij, we hebben weer ijsvrij. In deze wereld van ijs en sneeuw zitten jullie er warmpjes bij. Geniet dus gerust van ijskoude drankjes in een wit decor. Je persoonlijke themafeestbegeleider zet een topsfeer neer. Olivier Events pakt uit. Nu jij nog.

 

Wit themafeest, dresscode wit

Bij zo’n wit themafeest verwachten we je in je witste outfit ooit. Ook echt van top tot teen hè. Leef je uit met bijvoorbeeld witte sneakers; sokken; broeken, T-shirts en hoedjes. Of ga voor ‘classy’ witte hakken en een witte panty met een wit rokje erboven. Het kan allemaal, zolang wit de toon zet. Want dan gaan jullie helemaal op in de winterse setting. Op die manier versterken we samen de beleving van het Themafeest Winter Wonderland.

 

Invulling en activiteiten themafeest

In de introductie haalden we al even de twinkelende lichtshow aan. Er komt namelijk een professionele dj met licht en geluid. Maak je klaar voor een witte sensatie. Tegelijkertijd is er ruimte voor een activiteit. Denk aan de ludieke snowboardsimulator die misschien wel wordt beïnvloed door onze entertainer. Probeer daar maar eens op te blijven staan. Daag vervolgens degene uit die zonet nog zat te lachen of een grote mond had. Het lijkt immers zo gemakkelijk… Verder zal er een Snowglobe-/Sneewbol-decor zijn voor foto’s.

 

Themafeest Winter Wonderland boeken

Het Themafeest Winter Wonderland boeken raden we altijd aan. Omdat wij zelf evengoed fan zijn van dit feest en het daarom extra graag faciliteren. Het feest is naast de DJ booth inclusief  decor en activiteiten. Stap in de sneeuw. Boek nu bij Olivier Events. Naast dit themafeest biedt Olivier Events nog veel meer uitjes en attracties die te combineren zijn tot een volledig verzorgde dag, avond of beide.