Hier ben je:

Kindergrime Theater (Opblaasbare schminktent)

Kindergrime Theater (Opblaasbare schminktent)

Ons populaire Kindergrime Theater biedt een mooie, kleurrijke en opblaasbare Schminktent. Hier kunnen kinderen zich met plezier laten schminken. Er ontstaan fantasievolle creaties in deze uitnodigende schminktent. Een voordelige attractie.

Informatie over deze attractie

49,- voor een dag (afhalen en retourneren)
69,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 3 x 3 meter
hoogte: 3 meter

Meer informatie over Kindergrime Theater (Opblaasbare schminktent)

Het Kindergrime Theater van Attractieverhuur Olivier voorziet alle doelgroepen in een laagdrempelige en aantrekkelijke schminkruimte. Daardoor komen er veel kinderen af op de opblaasbare schminktent. Sowieso zien we vaak dat opblaasbare attracties een uitnodigend karakter hebben. Dat is voor dit theater dus niet anders. Iedereen wil wel even kijken en daarom volgt er genoeg belangstelling voor een schminksessie.

 

Schminken stimuleert

Schminken heeft een buitengewoon prettig effect op kinderen. Het stimuleert ze tot de creatie van hun eigen (fantasie)verhalen. Terwijl het ene kind een tijger wordt in de jungle, wordt het andere kind prinses. Daarnaast duiken er vlinders en spoken op, evenals glittergezichten en piratenkoppen. Kinderen voelen zich even de ster of held van hun verhaal. Dit alles dankzij de faciliterende ruimte van het Kindergrime Theater. Indien gewenst kunnen wij ook de inrichting van de tent met schmink en voorbeeldboeken leveren, dit is altijd op basis van verkoop.

 

Opblaasbare schminktent huren

Je huurt de opblaasbare schminktent logischerwijs bij Attractieverhuur Olivier. Want ons attractieverhuurbedrijf staat bekend als hét adres voor kinderattracties (en springkussens). Bovendien leveren wij extra diensten als bezorging en op- en afbouw. Dat scheelt ten opzichte van zélf aan de slag moeten met de blowers en grondankers. Verder hanteren wij lage prijzen, zodat iedereen het Kindergrime Theater kan huren. Uiteraard waarborgen we de hoge kwaliteit. Samengevat zit je hier helemaal goed.

 

Kindergrime Theater aanvullen

Aangezien Attractieverhuur Olivier zomaar 130 attracties telt, kun je de opblaasbare schminktent aanvullen met attracties. Bijvoorbeeld met de Ranja Olifant of popcornmachine. Ook attracties als de Suikerspinmachine en het Mega Glijberg Sprookjesbos doen het uitstekend. Verzeker jezelf allereerst van ons Kindergrime Theater (reserveer de gewenste huurdatum). Het zou namelijk behoorlijk zonde zijn als de opblaasbare schminktent al bezet is.

 

Wat krijg je?

  • De complete tent
  • Blowers, luchtpompen
  • Grondankers voor vastzetten toestel