Hier ben je:

Popcorn Machine Klassieke Wagen

Popcorn Machine Klassieke Wagen

De fraaie Popcorn Machine Klassieke Wagen is door z’n uitstraling uitstekend geschikt voor diverse promotiedoeleinden. Reken maar dat de traditionele popcornmachine een ongekende aantrekkingskracht heeft op omstanders, voorbijgangers of genodigden.

Informatie over deze attractie

79,- voor een dag (afhalen en retourneren)
99,- voor een dag (incl. op- en afbouw)
0,29 voor de ingrediënten per zakje popcorn


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 0,5 x 0,5 meter
hoogte: 1,75 meter

Meer informatie over Popcorn Machine Klassieke Wagen

Bij de Popcorn Machine Klassieke Wagen gaat menig hart sneller kloppen. Allereerst vanwege de popcorn zelf natuurlijk, maar de ‘vibes’ (uitstralende gevoelens) spelen evengoed een rol. Dit ding ademt namelijk vredige nostalgie en gezelligheid op de familiekermis. Ook in authentieke bioscopen en filmhuizen kreeg de klassieke popcornmachine een prominente plek. Daarmee vervult popcorn een belangrijke rol als smaaktraktatie én als vriendelijk toonbeeld van ouderwetse gezelligheid.

 

Popcorn Machine Klassieke Wagen huren

Natuurlijk huur je de klassieke wagen bij Attractieverhuur Olivier. De enige resterende afweging is die van afhalen of láten bezorgen. En de meegeleverde hoeveelheid ingrediënten is ook naar eigen wens. Vervolgens is het zover, je bemachtigt voor een dag (of langer) dé klassieke popcornmachine. Je krijgt korting van ons wanneer je dit aantrekkelijke toestel meerdere dagen huurt. Je kan de wagen met of zonder ingrediënten huren. als het inclusief is dan verzorgen wij alles om gelijk te starten met ‘poppen’.

 

Fun Food en blikvanger

Deze traditionele popcornmachine valt in de categorie Fun Food en Partyverhuur. Tegelijkertijd doet het apparaat meer dan enkel voorzien in die prettige smaak. De machine trekt de aandacht, het is tenslotte een blikvanger. Samengevat belooft deze ‘attractie’ een echte aanwinst voor je evenement of gelegenheid te zijn. Van openingsevenement of zeskamp op de camping tot een verjaardagsfeest of buurtfestival.

 

Popcornmachine als provincie

Als Attractieverhuur Olivier een land was, was ‘Popcornmachine’ een provincie. We hebben immers meerdere popcornmachines te huur in ons attractieverhuurbedrijf. Ten eerste een professioneel tafelmodel en ten tweede een popcornmachine als ‘Theater Deluxe’-uitvoering. Daarnaast is er nog de Popcorn Machine Klassieke Wagen, het oerdegelijke paradepaardje. We spreken liever over een ‘wereld’ dan over een ‘land’. Een wereld aan attractieplezier, welteverstaan. Want dát is onze slogan en merkbelofte.

 

Wat krijg je?

  • Popcorn Machine
  • Hoeveelheid ingrediënten naar wens
  • Zakjes voor de popcorn