Hier ben je:

Western Games

Western Games

Bij de Western Games van Olivier Events speel je verschillende Western-spelletjes, aangevuld met onder andere pistool- en geweerschieten. Kruip in de rol van ‘cowgirl’ of ‘cowboy’ in dit ludieke groepsuitje.

Informatie over dit uitje

17,- per persoon (vanaf 17 personen)
289,- per groep (tot en met 16 personen)
Tijdsduur: 90 minuten

 

Bijzonderheden
kinderen 5 t/m 12 jaar: 9,- per persoon
kinderen tot 5 jaar: gratis
locatie: onze locaties of je eigen locatie (allebei mogelijk)

Meer informatie over Western Games

Dit uitje is geschikt voor families, vriendengroepen en bedrijven. Door de diversiteit in de spellen is het uitje voor een breed publiek toegankelijk. Het leuke van dit uitje is dat het geheel in één thema plaatsvindt. Tijdens de Western Games gaan jullie bijvoorbeeld spijkerslaan. Ook het Bonanzaspel en handboog-, geweer- en pistoolschieten zijn bekende onderdelen. Verder is er nog het Western Balansspel. Ondertussen zetten wij gezellige countrymuziek. De Western Quiz en Rodeostier ‘Bully’ maken het programma compleet.

 

Western Games: helden en humor

Daag je vrienden, collega’s of familieleden uit en laat zien wat je in huis hebt. Daar krijg je bij de Western Games alle ruimte voor. Wie zijn de nieuwe helden van het Wilde Westen en wie kunnen zich maar beter schuilhouden in een saloon? Naast de eer draait dit spelletje bovenal om sfeer, humor en gezelligheid. Een perfecte ‘cocktail’ van spellen voor een geslaagd bedrijfsfeest of familiefeest. Kom, pak je lasso maar.

 

Dagprogramma: combinatie met een spelshow of themafeest

Uiteraard hoeft het niet bij één uitje te blijven. Bij Olivier Events stel je eenvoudig een dagprogramma samen door meerdere uitjes te combineren. Zo is een spelshow als Ik Hou Van Holland een contrastrijke aanvulling op de Western Games. Juist door het contrast zorgt deze uitjescombinatie voor een dynamisch en leuk dagprogramma. Ook Het Moorddiner, The Blacklist Citygame en Levend Tafelvoetbal zijn aanraders. Een andere optie is dit uitje combineren met het Themafeest Country & Western en kies dan bijvoorbeeld voor overdag het uitje en ‘s avonds het feest.

 

Over Olivier Events

Sinds 2011 pakken we uit met uitjes. Van Sterrenslag tot de nostalgische spelshow Oh, wat een decennium! De uitjeshulp laat zien wat er allemaal mogelijk is bij Olivier Events. Een populaire locatie voor de activiteiten is Uitjescafé Olivier, maar er zijn meer locaties beschikbaar. Tip: kies met jullie groep voor The Pink Lady, een limousine die jullie ophaalt en terugbrengt. Kijk bij Voertuig huren van Partyvervoer Olivier voor meer informatie.