Hier ben je:

Themafeest Gala & Filmpremière

Themafeest Gala & Filmpremière

Nog leuker en sprankelender dan een galafeest is het Themafeest Gala & Filmpremière. Zo wordt het feest een stuk losser en telt iedereen mee. De rode loper ligt al klaar.

Informatie over dit themafeest

17,- per persoon (vanaf 42 personen)
714,- per groep (tot en met 41 personen)
Tijdsduur: 210 minuten

 

Bijzonderheden
erg geschikt voor: grote groepen
groepen vanaf 120 personen: speciale voordeelprijs
locatie: onze locaties of je eigen locatie (allebei mogelijk)

Meer informatie over Themafeest Gala & Filmpremière

Beleef een gezellige en geweldige avond dankzij het Themafeest Gala & Filmpremière. De gouden paaltjes staan langs de loper. Dit is geen ‘gewoon’ (soms zelfs stijfjes) galafeest. Jullie zijn allemaal filmsterren! Straal en schitter, want de paparazzi willen foto’s maken. Om die reden is er zowaar een ‘persmoment’ (fotoshoot voor een filmscherm)! Dit alles onder dansbare deuntjes van de dj die aanwezig is met een professionele licht- en geluidshow.

 

Eigen filmpremière als bedrijf, school of organisatie

Het Themafeest Gala & Filmpremière leent zich uitstekend voor een eerste filmuitzending als bedrijf, school of organisatie. Zo vier je bijvoorbeeld jullie bedrijfsfilm geheel in stijl. Hartstikke leuk en een goed feestje is ook wel meer dan verdiend na zoveel werk. Dus, kom maar op met de galajurken en (rok)kostuums. We gaan hier een mooie avond beleven. Ook voor scholen is dit een typisch succesnummer, gala-avond maar dan net even anders.

 

Themafeest Gala & Filmpremière met lichtshow, dj en filmquiz

Zo’n glansrijke avond wordt muzikaal ondersteund door de dj van Olivier Events met hoogwaardig geluid en een spetterende lichtshow. Daarnaast voorzien we in een echte filmquiz met een flink vragenvuur. Overigens valt dit alles prima te combineren met een uitreiking van prijzen. Zo pak je de uitslag van een eerdere uitdaging of prijsvraag wel heel lekker aan. We blijven er bij: dit Themafeest Gala & Filmpremière is onze favoriet. En die van jullie, getuige de interesse.

 

Gooische bingo en blackjack

Gooi de boel los met de Gooische bingo! Daar willen we het zeker nog even over hebben. Elk galafeest leidt hoe dan ook tot herinneringen. Zorg daarom dat die herinneringen superleuk zijn. Geen stijve bedoening, maar veel vermaak. Onder andere door middel van diverse activiteiten natuurlijk. De Gooische bingo is typisch zo’n activiteit die iedereen in de stemming brengt. Verder is het tijd voor roulette en de blackjacktafel is onderweg. Op naar een topavond.