Hier ben je:

Themafeest Foute Party

Themafeest Foute Party

Heel stiekem houdt iedereen gewoon van fout, en bij het Themafeest Foute Party trekken we alle foute registers open. Een uitgebreid decor, foute muziek en foute spelletjes. Dit wordt genieten.

Informatie over dit themafeest

14,- per persoon (vanaf 42 personen)
588- per groep (tot en met 41 personen)
Tijdsduur: 210 minuten

 

Bijzonderheden
erg geschikt voor: grote groepen
groepen vanaf 150 personen: speciale voordeelprijs
locatie: onze locaties of je eigen locatie (allebei mogelijk)
extra optie (1), truss carré: 275,-
extra optie (2), foute fotograaf of foute artiest: prijs op aanvraag
truss carré inbegrepen vanaf 120 personen

Meer informatie over Themafeest Foute Party

Een grote geluidset, een dj booth en een spetterende lichtshow met effecten als spiegelbollen en een bellenblaasmachine. Niets is te gek bij het Themafeest Foute Party, waarbij we ook nog eens een fout decor verzorgen van 10×2,5 meter. De professionele drive-in show completeert het geheel, inclusief stevige potjes karaoke. En zelfs dat is nog niet álles, want er is volop interactie met spelletjes als limbodansen, zaklopen en bingo. Topamusement.

Lekker luchtig feestje

Het Themafeest Foute Party is uitstekend geschikt als bedrijfsfeest of familiefeest. Deze invulling geldt vooral voor groepen die houden van lekker luchtige feestjes zonder al te zwaar of serieus gedoe. Niet nadenken over stijve outfits en saaie speeches, maar ‘gewoon’ lekker losgaan met een grote glimlach en een flinke dosis pret. Onze foute dj zet de toon met hits van onder andere Village People, Vengaboys, Boling M. en Gerard Joling. Maak me gek!

 

Echte show, foute artiest(en)

Onze entertainer maakt er een echte show van met leuke give aways en heerlijk foute prijzen. Je kunt de show nóg fouter maken met een Foute Artiest, bijvoorbeeld Bonnie St. Claire (Dokter Bernhard, Pierrot); Dario (De Clown); Dries Roelvink (Maria Magdalena); Eric Dikeb (De Pizzahut); George Baker (Una Paloma Blanca, Little Green Bag); Jacques Herb (Manuela, Een Man Mag Niet Huilen), Jettie Pallettie (Hey Knull, Geef mij R 2) of Jody Bernal (Que Si, Que No). De prijzen zijn op aanvraag.

 

Themafeest Foute Party: extra opties

Meer spektakel? Boek de Truss Carré, een vierkante ‘kooi’ met onder meer movingheads, stage blinders en rookmachines (vanaf 120 personen inbegrepen). Ook optioneel: Ron & Sjon, twee ludieke karakters. De verwijfde modestylist Ron geeft foute kledingtips, terwijl Sjon zich ontpopt als rasechte paparazzifotograaf. Informeer naar de mogelijkheden om dit duo in te huren bij Olivier Events, het uitjesbedrijf dat dit themafeest organiseert.

 

PS
‘Spelen met foutheid is de nieuwe esthetiek’, zo kopte NRC ooit over Rotterdammers die zich ‘niets laten voorschrijven’. Intussen is de moraal van vrijwel elk verhaal dat bewuste foutheid gelijkstaat aan pure vrijheid. En dat voel je bij het Themafeest Foute Party!