Hier ben je:

Themafeest Campingfeest

Themafeest Campingfeest

De gezelligste avonden beleef je op de camping en dus is het Themafeest Campingfeest een succes. Even geen formeel gedoe, maar slippers en korte broeken. Een toegankelijk feest vol herkenning.

Informatie over dit themafeest

14,- per persoon (vanaf 42 personen)
588,- per groep (20 tot 50 personen)
Tijdsduur: 210 minuten

 

Bijzonderheden
erg geschikt voor: grote groepen
groepen vanaf 120 personen: speciale voordeelprijs
locatie: onze locaties of je eigen locatie (allebei mogelijk)

 

extra optie (1), truss carré: 279,-
extra optie (2), karaoke: 179,-
truss carré is inbegrepen vanaf 120 personen
karaoke is inbegrepen vanaf 70 personen

Meer informatie over Themafeest Campingfeest

De camping. De plek waar herinneringen voor het leven zijn gemaakt. Het pure vakantiegevoel. De wc-rol onder de arm, misschien al een historisch beeld. Typische campingspelletjes. Met het Themafeest Campingfeest sturen we iedereen voor één avond terug naar de camping. Eindelijk een feest zonder chique taferelen, moeilijke dresscodes en starre gezichten. De trainingspakken met sloffen of Crocs kunnen aan en het klaptafeltje kan uit want het is tijd voor een dj-booth vanuit een ijssalon met zwoele zomerhits.

 

Los en luchtig campingsfeertje

De feestzaal is passend aangekleed met parasols en slaaptentjes (met optioneel een groot decordoek van het Themafeest Tropisch Strandfeestje) en de professionele dj levert een ludieke bijdrage. Iedereen geniet tijdens deze feestavond op een geïmproviseerde camping van Olivier Events. Net als het Tropisch Strandfeestje kan het Themafeest Campingfeest elk seizoen geboekt worden. In ieder seizoen is het een aanrader, maar in de herfst en in de winter helemaal (contrastprincipe).

 

Themafeest Campingfeest: bingo en badminton

Bij een themafeest draait het vooral om de aankleding en de muziek. Maar uiteraard zijn er tussendoor ook diverse activiteiten voor de gasten. Want zeg nou zelf: bingo en badminton mogen niet ontbreken op zoiets als een Themafeest Campingfeest. Dat geldt evengoed voor Jeu de Boules en limbodansen. Voor de liefhebbers kunnen we karaoke verzorgen. Het wordt al met al een sfeervol geheel vol vrolijkheid en gezelligheid.

 

Extra mogelijkheden

Het campingfeest is een echte drive-in show. Die show brengt je naar een nog hoger niveau met een truss carré (vanaf 120 personen inbegrepen). Dit is een kooi op de dansvloer met spectaculaire lichteffecten. Je kunt ook een campingartiest boeken. Van Marco Schuitmaker (Engelbewaarder) en De Sjonnies (Dans Je De Hele Nacht Met mij) tot Jacques Herb (Manuela), genoeg mogelijkheden. Artiestenprijzen op aanvraag.

 

PS
Geef het Themafeest Campingfeest een XXL-gehalte met een buffet op picknicktafels en een volleybalveld met echt zand. Prijzen op aanvraag.