Hier ben je:

Ready To Marry?!

Ready To Marry?!

De titel verraadt waar het om gaat: Ready to Marry is dé activiteit voor vrolijke vrijgezellenfeestjes. Het huwelijksbootje wordt nog even geparkeerd, het is eerst tijd voor heel wat gezelligheid.

Informatie over dit uitje

14,- per persoon (vanaf 17 personen)
238,- per groep (tot en met 16 personen)
Tijdsduur: 90 minuten
Bijzonderheden
locatie: onze locaties of je eigen locatie (allebei mogelijk)

Meer informatie over Ready To Marry?!?

Onze eigen entertainer vervult de rol van ‘ambtenaar van de burgerlijke stand’, waarmee hij of zij dit groepsuitje in goede banen zal leiden. Door middel van humoristische en uitdagende spellen kan de toekomstige bruid of bruidegom nog één keer uit het dak gaan. Het hoofddoel van Ready to Marry is simpelweg lachen en plezier hebben. Dit beleven we door de diverse spelrondes en de bijbehorende dynamiek.

 

Aantrekkelijke mix

Ready to Marry is een populaire invulling voor vrijgezellenfeestjes. Dat komt vooral door de aantrekkelijke mix van activiteiten. Zo zijn er zowel actieve als passieve onderdelen. Neem bijvoorbeeld de ronde ‘Vertrouw Je Niet’, waarbij onze ‘ambtenaar’ verschillende vragen stelt over het huwelijk en de verschillen tussen man en vrouw. Dat onderdeel kan zomaar worden opgevolgd door sumoworstelen en het beroemde letterpakkenspel.

 

Op het matje

Let op: bij het letterpakkenspel krijgen deelnemers letterlijk een letterpak met letters. De kunst is om zoveel mogelijk woorden te maken door in de goede volgorde te gaan staan. Een ander actief spel is ‘Op Het Matje’, waarbij (in tweetallen) wordt geprobeerd om verschillende posities op het matje te leggen (één knie, twee handen en één rug; enzovoort). Tussendoor kunnen jullie uitrusten met de muziekronde ‘Duetje’.

 

Ready To Marry: activiteit aanvragen

Geïnteresseerd in deze activiteit? Vul het onderstaande formulier in voor je aanvraag. Wij doen altijd onze uiterste best om je bericht zo snel mogelijk te beantwoorden. Ready to Marry is een activiteit van uitjesbedrijf Olivier Events. Leuke anekdotes over de bruid of bruidegom in spe? Geef ze vooraf aan ons door en wij nemen ze mee tijdens deze activiteit of we stellen er een aantal vragen over. Neem ook een kijkje bij Partyvervoer Olivier. We bieden je de mogelijkheid om met een roze limousine naar het vrijgezellenfeest te gaan. Nog meer herinneringen voor later. Een aanrader dus!