Hier ben je:

Ranking The Colleagues

Ranking The Colleagues

Teambuilding: Ranking The Colleagues is dé hilarische spelshow waarin je collega’s (nog beter) leert kennen. Sta je vaak bij de koffieautomaat en denk je alles van elkaar te weten? Mis!

Informatie over dit uitje

14,- per persoon (vanaf 17 personen)
238,- per groep (tot en met 16 personen)
Tijdsduur: 90 minuten

 

Bijzonderheden
kinderen 5 t/m 12 jaar: 9,- per persoon
kinderen tot 5 jaar: gratis
locatie: zowel bij onze locaties als op je eigen locatie

Meer informatie over Ranking The Colleagues

Bij Ranking The Colleagues ontdek je dat je echt nog niet alles wist van je collega’s. Jullie spelen in verschillende teams tegen elkaar, er komen stellingen voorbij. Hier begint de pret. Ranken maar! Herken je jezelf in een stelling? Of weet jij gelijk wie er bovenaan de lijst moet staan? Samen met een teamcaptain wordt de stelling besproken en al snel volgen er hilarische uitkomsten. Kortom, een hartstikke leuke activiteit voor teambuilding.

 

Leuke onthullingen, verrassende uitkomsten en teambuilding

Zijn je collega’s het met jouw ranking eens? Hebben ze dezelfde uitkomsten, of zit je er volledig naast? Ranking The Colleagues is het uitje waarbij je op een vrolijke en gezellige manier aan teambuilding van je bedrijf, afdeling of vestiging werkt. En daarbij zijn er gegarandeerd leuke onthullingen en verrassende uitkomsten! Dit is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Olivier Events weet als geen ander hoe belangrijk een sterk team is. Collega’s die op elkaar zijn ingespeeld, bereiken net iets meer!

 

Speluitleg Ranking The Colleagues

De entertainer van Olivier Events heeft hilarische stellingen paraat. Deze stellingen bestaan uit tien ‘antwoorden’ waar de namen van de collega’s ingevuld worden. Pennen klaar, ranken maar! Dan is het de vraag of alle teams dezelfde collega’s hebben ingevuld. De entertainer neemt ook bekende hits mee voor de heerlijke muziekronde. Hierin ga je als team inschatten hoeveel goede antwoorden een ander team raadt. Welk team behaalt de meeste punten bij dit spel?

 

Ook vriendengroep of vrijgezellenfeest

Goede geluidsapparatuur, een vermakelijke show en een ervaren entertainer: Ranking The Colleagues is een spelshow waar we trots op zijn. We bezorgen onze gasten een topuitje. Opgelet: deze activiteit kan ook heel goed gespeeld worden door een vriendengroep, door een familie of als vrijgezellenfeest. Hiervoor passen we onze stellingen met plezier aan. Verder is het mogelijk om eigen stellingen toe te voegen of andere onderwerpen aan bod te laten komen. Daar werken we graag aan mee.

 

PS
Vul hieronder het formulier in, of neem direct contact met ons op via de mail of telefoon. Of stuur een appje! Je krijgt vrijwel altijd dezelfde dag nog een antwoord.