Hier ben je:

Oliebollenquiz 2024 & Jaaroverzicht 2023

Oliebollenquiz 2024 & Jaaroverzicht 2023

Organiseer een originele nieuwjaarsborrel inclusief een leuk uitje: speel de interactieve Oliebollenquiz van Olivier Events, met belangrijke nieuwsgebeurtenissen, de beste hits en de leukste anekdotes. De leukste nieuwjaarsreceptie in jaren!

Informatie over dit uitje

17,- per persoon (vanaf 17 personen)
289,- per groep (tot en met 16 personen)
Tijdsduur: 90 minuten

 

Bijzonderheden
kinderen 5 t/m 12 jaar: 9,- per persoon
kinderen tot 5 jaar: gratis
groepen vanaf 50 personen: speciale voordeelprijs
locatie: onze locaties of je eigen locatie (allebei mogelijk)

Meer informatie over Oliebollenquiz 2024 & Jaaroverzicht 2023

Bij de vermakelijke Oliebollenquiz vuren we allerlei vragen op jullie af. We gaan nog één keer terug naar het afgelopen jaar, 2023. Daarna is het tijd voor het nieuwe jaar, want er staat natuurlijk weer heel wat op ons te wachten. We blikken terug en we kijken vooruit in de vorm van ludieke quizvragen. Deze bijzonder smaakvolle spelshow is een ideale invulling voor de nieuwjaarsborrel of nieuwjaarsreceptie.

 

Receptie en activiteit

Vier 2023 in stijl met een receptie en activiteit. De Oliebollenquiz van Olivier Events is een mooie manier om op feestelijke wijze stil te staan bij de jaarwisseling. Het voordeel is dat je zelf niets hoeft te regelen. Je schakelt onze entertainers in en wij verzorgen het programma en de energie spat ervan af. Een heerlijk startschot van 2023 en een stuk origineler dan een standaard borrel en praatje. Kortom, gelukkig Nieuwjaar met de Oliebollenquiz.

 

Oud & Nieuw spelrondes

Onze spelshow biedt meerdere Oud & Nieuw spelrondes met foto’s, vragen en audiofragmenten. Het leidt tot een prachtig jaaroverzicht van 2022 met tegelijkertijd een interessante sprong naar 2023. Wat is er gebeurd en wat gaat er gebeuren? Ontdek het in een show vol belangrijke en belachelijke nieuwsfeiten want alles komt voorbij. Bekende en minder bekende personen, films en sportfeitjes flitsen voorbij, evenals een lading muzieknummers.

 

Oliebollenquiz 2023 aanvragen

Vul simpel en snel het onderstaande formulier in bij interesse in dit uitje. Je aanvraag wordt vervolgens zo snel mogelijk behandeld door ons team van entertainers. Olivier Events is het Nederlandse A-merk in uitjes met jarenlange ervaring en een professionele insteek. We pakken uit met uitjes en hebben intussen duizenden activiteiten gepresenteerd. Uiteraard is het mogelijk om persoonlijke vragen en gebeurtenissen van uw eigen bedrijf toe te voegen. Nu alvast de eindborrel of nieuwjaarsborrel voor 2023 vastleggen? Elk jaar halverwege december hebben wij de nieuwe quiz klaar! Met de Oliebollenquiz 2023 kies je voor een superleuke nieuwjaarsborrel.